Milyen az, ha valakinek idegesítő stílusa van? Mikor tartotok valakit idegesítőnek?
Figyelt kérdés
2013. nov. 30. 13:49
1/9 anonim válasza:
nekem pl. az az idegesítő stílus vagy épp idegesítő ha valaki azt hiszi magáról, hogy milyen okos meg minden és közbe meg semmit se tud , vagy ha ilyen idétlen dolgokról tud csak ÁLLANDÓAN beszélni h mit tudom h milyen jó a legújabb nem tudom milyen telefon meg lcd-tv meg mit tudom én , vagy ha el van ájulva h neki mennyi lehetősége lehetne kapcsolat terén és közbe meg már xéves kapcsolata van meg hasonló ilyenek , ja meg ha nem a koráhozt képest gondolkodik .. lehet hogy nekem magasak az elvárásaim.. lehet , de szerintem ezek a dolgok idegesítőek , amúgy meg embertől függ szerintem hogy éppen kinek mi az idegesítő
2/9 anonim válasza:
Nem maga az illető stílusa az idegesítő, hanem vannak stílusok amik engem idegesítenek. Pl ha túl közel áll hozzám, ha kérés nélkül ontja eltúlzott magabiztossággal az "okosságokat" fél órán keresztül (férfiből sok az ilyen), ha nem kíváncsi a másik véleményére és észre sem veszi hogy nem hagyja szóhoz jutni, ha alpári, ha rágózik, ha fontoskodik, ha modoros, ha túl személyes kérdéseket tesz fel pedig alig ismerem. Biztos van még más is.
3/9 anonim válasza:
Én olyan vagyok, amit a 2. leírt. Sokat beszélek, szeretek okoskodni, stb. :D
4/9 anonim válasza:
Én is idegesítő vagyok. Szándékosan. Lehülyéztek, azóta igyekszem "megfelelni" , addig amíg vissza vonják. Ha kell elmegyek az utálatig is. Egész jó színész vagyok, mert mindent bevettek. Persze minden csak latszat és illúzió, és én ki is használom :) Amikor kellően hülyét csináltam belőlük bevallok nekik mindent. Na az hatásvadász lesz :D
5/9 anonim válasza:
-Ha elítél egyes embereket a többi hasonló ember alapján(tehát előítéleteskedik),és itt elsősorban arra gondolok,hogy népcsoporttól akár függően vagy akár függetlenül is elítél egy adott embert.Azt is idegesítőnek tartom,hogyha egy baráti csoportban van egy hangadó ember,és ő határozza meg a többiek stílusát is,meg azt,hogy mit szeressenek..stb,és a többiek meg szívesen bégetnek utána,mint a birkák,sőt még büszkék is arra,hogy ők bégethetnek.Az is idegesítő,amikor valaki túlzottan pesszimista és ezzel együtt tehetetlen és tenni sem akar,sőt a másik véglet is idegesítő nekem,mikor valaki túlzottan optimista..az utolsó példányok általában csalódni szoktak,de valamelyik szívesen él a saját kis világmegváltó meséjében.Ami általában ebből áll:"minden ember jó,mindenkit szeretni kell,mindenkinek agyonvissza meg kell bocsájtani",és általában ezek az emberek is ugyanolyan elítélőek tudnak lenni..a tapasztalataim szerint.
6/9 anonim válasza:
"Az is idegesítő,amikor valaki túlzottan pesszimista és ezzel együtt tehetetlen és tenni sem akar"
Én sajnos ilyen vagyok,és tudom,hogy valakit idegesít,mert én saját magamat is idegesítem azzal,hogy ilyen vagyok.Szerintem a félelemből fakad ez. Bár még bőven változhatok,17 vagyok.Csak úgy érzem,nem fogok.
7/9 anonim válasza:
Mindenkinek más az idegesítő.
Nekem például az, ha valaki nem nyitott gondolkodású. Idegesít, ha valaki gondolkodását átszövik a női-férfi nemi sztereotípiák. Idegesít a földhözragadtság, az egyszerűség, a túlzott közvetlenség, a másoknak való folytonos megfelelni akarás, meg még egy csomó minden. De én kevés embert tudok hosszabb távon is elviselni.
8/9 anonim válasza:
Az nem gáz,ha akarsz változni!!:D
9/9 anonim válasza:
Amilyen stílusok engem idegesítenek: a minnnndenbe belepofázós emberek, akik mindig megosztják a véleményüket, a férfi-női sztereotipizálókat, állandóan nyavalygókat (pláne ha okuk sincs rá), a jópofizósokat, a tenyérbemászóakat, a lekezelőket, akik ha később rájönnrk, hogy vki befolyásos akor nyaliznak. Másokon nem nagyon idegesitem maam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!