Hogy lehetnék olyan mint barátnőm? Nagyon irigylem.
Figyelt kérdés
Ne értsen félre senki, nem rosszindulattal irigylem, nagyon szeretem, általános óta barátnők vagyunk, de megáll az eszem néha mit meg tud csinálni egyedül. Reggelente képes egy órával hamarabb felkelni és elmenni a kutyával kocogni, írtó csinos, de komolyan egy lehelletnyi hasa van de szinte az sincs, gyönyörű, kidolgozott teste van. Még nőként is nehéz nem bámulni. E mellet orvosi egyetemre jár, ahol az egyik legjobb az évfolyamban, mindig rendezett a haja, a sminkje, a körmei, de ha otthon van smink nélkül melegítőben akkor is szép. Van ideje odafigyelni az étkezésre, a családjára, a háziállataira, barátjára, jógázik, sportol, művelt, simán segít otthon takarítani, főzni. Persze a családja is értelmiségi és összetartanak, de hogy a nyekkbe lehet 24 órába ennyi mindent elosztani?? Ha bulizni megyünk, hiába iszik és lesz spicces másnap pikkpakk kikel az ágyból, zuhany stb és nekiáll a napnak. Én még sima hétköznap is egy óra hosszát bámulok magam elé mogorván és az ötödik kávé után nem ordítok. Az egyetlen hibája, az hogy feledékeny , de ezt is orvosolja határidőnaplóval, meg kis ragacsos cetliket hagy szét magának a házban, tőle még ez is olyan cuki. Annyira jó ránézni, én meg tök sápadt vagyok meg lusta :S nincs kedvem megmozdulni :S E mellet iszonyat aranyos, kedves természete van, azonnal mindenki megszereti, ami néha rosszul esik. Mivel motiváljam magam?2013. nov. 27. 22:44
1/6 anonim válasza:
Miért akarsz olyan lenni mint más?Mindenkinek van egy jelleme,adottsága,teherbíró képessége.Próbálj meg te is nem lusta lenni,de semmiképp ne akarj más bőrébe bújni.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom, de nem ez volt a kérdés. :)
2013. nov. 28. 00:00
4/6 anonim válasza:
Végül is ha ennyire rossz véleményed van önmagadról,-csupa negatívum-vagyis te teljesen más vagy,mégis őt baránődnek tartod. Vagy ő nem is barátnőd,csak inteligens és nem küld a búsba? Két,ennyire különböző ember nem szokott barátkozni,Te csodálod őt,és neki mi lehet rólad a véleménye??
5/6 anonim válasza:
Jöjjünk össze:) Ő lesz majd irigy rád, miattam:D
(nagyon nagyképű volt?:D)
6/6 A kérdező kommentje:
Hihetetlen mennyi hasznalhatatlan idiota van itt. Egyre tragyabb az oldal.
2013. nov. 30. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!