Hogyan lehetne több önbizalmam?
Gondolj arra, hogy a többiekről is csak ugyan annyit beszélnek a hátuk mögött. Lépj ezen tovább.
Beszélgess sokkal többet a barátaiddal, menjetek közösen szórakozni (egy kis becsiccsentés sem árt, de ezt most halál komolyan mondom), ha lány vagy menjetek közösen csini ruhákat vásárolni, és ne mond egyikre sem, hogy nem állna neked jól, hanem vedd fel, kérd ki a kísérő véleményét, nézd meg magad stb., ha fiú vagy, vegyél egy motort és haverokkal motorozgassatok, beszéljetek róla.
Ha valaki sokat beszél, annak tényleg sokkal jobb a közérzete. Saját példa: általános iskolában volt kb. 3 barátom, másokkal szóba sem álltam nagyon, utána gimiben valahogy megváltoztam, egyre több barátom lett, egyre többet beszéltem, és tényleg nagyobb lett az önbizalmam.
Ja, és beszéld be magadnak, hogy de, ez igenis úgy van! Szóval én soha nem tartottam magam szépnek, ezért nehezen értettem szót a fiúkkal, aztán eldöntöttem, hogy miért lennék én másabb, mint a többiek, azóta rengeteg fiú barátom is van, és elhiszem, hogy jól nézek ki.
hát nm tudom, remélem segítettem! :))
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!