Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van, ha akkor érzem...

Miért van, ha akkor érzem magam jól, amikor a körülöttem lévő embereknek bajuk van?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, h amikor mások a problémáikról -főként lelki- beszélnek nekem, akkor tök jól érzem magam, azonban, ha olyan híreket mesélnek, amik miatt boldogok és örülnek, az kevésbé vidít fel. Szinte rosszul esik

2013. nov. 24. 19:42
 1/1 anonim ***** válasza:
Én is pontosan így vagyok vele. Persze ha a családomban történik valami, akkor nem, de ha mondjuk az osztálytársam szakít a barátnőjével, az legbelül szinte teljesen fel tud dobni. Igazából szerintem ennek az az oka, hogy ilyenkor bizonyosodunk meg róla, hogy más is szív az életben, nem csak mi. És ez tölt el minket egy kis boldogságérzettel, hogy azért másnak is nehéz az élet, és nem csak velünk csesz ki folyton.
2013. nov. 24. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!