Mit tartotok a legnagyobb hibátoknak?
Figyelt kérdés
Nem tudom volt-e ez a kérdés már. Többet is írhattok, ha sok nagy jellembeli hibátok van.2013. nov. 22. 11:39
11/17 anonim válasza:
Türelmetlen vagyok és lobbanékony, a másodperc tört része alatt felmegy bennem a pumpa, vérnyomás 250... az esetek 95%-ában nem lesz balhé, lenyelem, de akkor is. Illetve túl gyorsan és könnyen beleélem magam mindenbe, ezzel hatalmas csalódásokat okozok magamnak. Valamint hiperérzékeny vagyok, könnyen megbántódom. Túl sokat agyalok bizonyos dolgokon. :-) Szinte percek alatt, periodikusan változik a hangulatom. Nem mondanám magam hisztérikának, nagyon ritkán adok teret ezeknek a dolgoknak, de belül megvannak.
21L
12/17 anonim válasza:
Ja, és persze a nevetségesen gyors, instant szerelembe esések, amik rendre pofáraeséssel végződnek... :-D
13/17 anonim válasza:
maximalizmus
elégedetlenség
Illetve kevés képesség a verbális kommunikációra.
Nagyon sokat szenvedek miattuk!
15/17 anonim válasza:
sok esetben nem vagyok képes két értelmes mondatot egybefolyóan elmondani beszélgetés közben
16/17 anonim válasza:
lustaság
sokat problémázok, rágódok a dolgokon (a teljesen lényegteleneken is), akkor is, ha már elmúltak és nem tudok mit tenni
17/17 anonim válasza:
A lustaságot. Most pl. matekot kéne tanulnom, vagy nyelvtant, vagy törit. Vagy leginkább mindhármat. Ehhez képest itt írogatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!