Mit tartotok a legnagyobb hibátoknak?
Azt, hogy hirtelen felkapom a vizet, és leteremtek mindenkit aki csak körülöttem van, és még csak lelkiismeret furdalásom sincs - csak később, amikor már mindenki megharagudott.
Még az is nagy hibám, ez kapcsolódik az előzőhöz, hogy hangulatember vagyok, egy pillanat alatt el tudják rontani a kedvem, de ha valami jó történik akkor jó kedvű leszek. És ha nekem rossz kedvem van, akkor ne szóljon hozzám senki, mindenki hagyjon békén. De ha nem szólnak hozzám akkor meg az a baj. :D
Szóval nem vagyok egyszerű eset az biztos :)
Jó sok választ kaptam, köszönöm :)
Nekem a legnagyobb hibáim:
- Lustaság szintén
- Kicsinyesség és bosszúállás
- Ha fel vagyok húzva agresszív vagyok mindenkivel szemben
- A jövőben élek
- A világ problémáit személyesnek érzem
Mondhatok példát, de nem leszek népszerű :D Bosszúállásra pl. itt derült fény... válaszoltam valakinek tök normálisan erre belémkötött valaki, de elég csúnyán. Összevesztem vele, és azóta ha meglátom egy válaszát (ki volt jelezve a neve) gondolkodás nélkül leértékelem. Így belegondolva ez rohadt kicsinyes... Javulás e-téren egyik kérdésemre az illető válaszolt, elég hasznosat és ott inkább nem nyomtam semmire. Meg hogy elkezdtem magam kicsit szégyellni emiatt, már direkt nem csinálom. Amúgy se szokásom a lepontozás max a trolloknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!