Milyen tanácsot tudnátok adni nekem?
Az életem egy SZAR szó szerint, szüleim régen alkoholisták voltak, nagyon rossz gyerekkorom volt, szegények voltunk, pár éve meghaltak betegségben, jelenleg egyedül élek a házban, nincs barátnőm, sőt nem is tudnék szinte senkiben megbízni.2 barátom van akire tudok számítani ha gondom van.
Nagyon sok rossz tulajdonságom van, felsorolom mik azok:
sikertelen vagyok/se érettségim se a jogsim nem sikerült/, kudarcok lettek ezek, szemüveges, alacsony, vékony, csendes, nem egy női ideál vagyok, sokszor csúnyán beszélek, béna, hülye vagyok, nincs dumám sem.Utálom magam az az igazság azért amilyen vagyok, sokszor rosszúl esik, hogy lenéznek, és hülyének néznek már azért is gondolom, hogy tényleg az vagyok.Semmi onbizalmam nincs.Igazából nem találom a helyem a világban, sokszor gondolkodtam már rajta, hogy ongyílkos legyek.Úgy érzem a kegyetlen élet amibe beleszülettem felemésztett már és nem tudom meddig bírom még...Mindig egy dologra gondolok, hogy Bárcsak ez-és ez másképp tortént volna vagy Bárcsak...de ez csak egy illúzió...Valaki segíthetne, hogy mit csináljak, vagy mit ne...
nézd, szerintem ott b*szod el, hogy a múltban élsz, és a sebeidet nyalogatod, nem is akars változtatni, merev önsajnálatban tengődsz... Oké, sajnáltasd magad egy ideig, meg szomorkodj, de örökké ezt nem csinálhatod.. egyszer csak abba kell hagyni a siránkozást, megállni, és mondani hogy "oké, elkúrtam, az én hibám, itt vagyok, ez a helyzet, elfogadom, változtatni fogok rajta, és tudok is, és megnézem a lehetőségeimet!"
Jó, ez így "könnyű mondani kategória" de jelen esetedben nincs sok vesztenivalód, nem? :)
Amúgy miből élsz meg,miből veszel kaját ha egyedül laksz, se érettségid, se semmid.. azért melód ezek szerint van.
Ja igen, azt kérdezhetem h mennyi idős vagy?
Ha akarod mehet privátban is.
még az kimaradt, hogy látom, tisztán látod a hibákat magadban, most pedig listázd kérlek a jó tulajdonságadat..
mert ha folyton csak azt nézed mi a szar, meg mit csesztél el, akkor a múlton rágódsz a jövőd helyett, és tessék, itt vagy...
KEdves 5-ös.. "és nőt fargana belőled,"
Amúgy nem derült ki számodra, hogy pasi a kérdező? :))
Amúgy kérdező, 28 évesen sincs késő változtatni.
"megbízható, becsületes, jószívű vagyok"
Na, ez pont elég! :)
Szerintem kezd ott, hogy ne azt mondd magadnak h utálod magad, hanem csak mellőzöd ezt.. próbálsz a pozitív dolgokra gondolni,a negatívak ellen meg tenni... de amúgy lehet egy pszichológus is tud 1-2 nagyon jó tanácsot adni, hogy normálisan el tudd magad fogadni, és becsméreld magad, mert hogy addig nem fogsz kilábalni a sz*rból, az tuti.. legalábbis szerintem.
bocsi, javítás:
"el tudd magad fogadni, és hogy NE becsméreld magad"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!