Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit jelent az hogy valaki...

Szabó Dánielvok kérdése:

Mit jelent az hogy valaki tiszta szívű?

Figyelt kérdés
Egyszer egyik ismerősöm mondta ezt nekem,hogy én az vagyok.Nem értem mit jelent, kerestem is neten, de nem találtam normális válaszokat

2013. nov. 21. 20:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tömören, röviden, hogy rendes, tisztességes ember vagy. Nincsenek hátsó szándékaid, nem érdekből barátkozol, segítesz önzetlenül másoknak és nem vársz cserébe semmit.
2013. nov. 21. 20:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Irodalom órán való figyelés most kifizetődött :D József Attila esetleg ? nem, nem ismerős ? :D

Őszinte tiszta a lelkiismerete

2013. nov. 21. 20:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Gyermeki lelkű, nem akar senkinek rosszat, csak jót, és naivan mindenkiről első lépésben a jót feltételezi, mielőtt még meg nem ismeri őket. Hisz a jóban, a gonosz pusztulásában.
2013. nov. 21. 20:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Távol van tőle az irigység, a kérkedés, önzetlen, segít annak aki csak hozzá fordul érdek nélkül. Korrumpálhatatlan.
2013. nov. 21. 20:41
 5/7 anonim ***** válasza:

A szíve a szervkereskedelmi piacon engedmény nélkül értékesíthető, nincsenek benne életmód miatti károsodások, amelyek szavatosságát rontják. Tehát tökéletes szívdonor.

Ezért aztán megéri ha tiszta szívű vagy. Noha nem neked, de a szervkereskedőknek.

2013. nov. 21. 20:49
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat ,most már értem :)

2/5 még nem tartunk ott :)

2013. nov. 21. 21:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Ja,hát én ezt a verset tudom .Általánosban megtanultam :D
2013. nov. 21. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!