Nem birok gondolkodni, olyan mint ha részeg lennék. Emellett nyűgös vagyok és még önmagamba is belekötök, hogy nem bírok felkelni. Nem értem miért van ez, viszont ha tudom h valami jó fog történni(pl elutazok) akkor tele vagyok energiával. Nem értem miért van ez és h mások hogy bírnak hajnalban vidáman kelni.
Senki nem ébred hajnalban vidáman, max hamar helyrepakolja magát. Próbáld meg azt, hogy mikor lefekszel, előkészíted a reggeli kávénak valót, a lakást kellemes rendben hagyod, hogy reggel ne kupi fogadjon. Lefekvés előtt igyál megy aegy pohár vizet, mert a kiszáradás is okozhat ilyen tüneteket. HA felkeltél, tegyél be valami kellemes számot, lehetőleg pörgőset...aztán kávé, és indulhat a nap:)
2013. nov. 20. 08:14
2/9 anonim válasza:
Valószínűleg még jó a vérnyomásod, és minden úgy működik, ahogy kellene.
Ez ellen tesz a legtöbb ember mindenféle vegyszerrel előbb-utóbb, később meg az lesz a baja emiatt, éjszaka nem tud aludni, nappal álmos, idegbajos, fáradt, stb...
2013. nov. 20. 08:14
3/9 anonim válasza:
Nyilván nem pihened ki magadat eléggé.
Feküdj le korábban, próbáld meg valahogy kényelmesebbé tenni a fekhelyedet, lefekvés előtt ne egyél közvetlenül, de igyál meg mondjuk egy pohár kakaót, is nyugodj le. Pl. ne hallgass már pörgős zenét, ne nézz TV-t, csak pl. olvass előtte egy fél órát, vagy rajzolgass, vagy, amit szeretsz. A lényeg, hogy nyugodtan feküdj le, nyugodtan és kényelmesen aludj, sokat.
Akkor tudod kipihenni magadat rendesen.
2013. nov. 20. 08:17
4/9 A kérdező kommentje:
aludni sem igazán tudok. örülök, ha alszok 6 órát. szóval nem csak az ébredéssel van a gond. teljesen el van tolódva ez az egész. délután kezdek felpörögni, este vagyok a toppon és hiába fekszek le már 10kor, nem bírok elaludni éjfél utánig. ez nem zavarna, csak legalább felébredni tudnék. kávéval nem élek. próbáltam, de nem ér semmit
2013. nov. 20. 08:29
5/9 anonim válasza:
Magnézium hiány okoz ilyet.
Komplexen kell fogyasztani, D3+K2+Mg. Plusz sok-sok zöld levél.
2013. nov. 20. 09:04
6/9 anonim válasza:
Ja, és omega 3 pótlás! Napi 1 evőkanál halolaj. A kanalas változatok sokkal olcsóbbak, mint a kapszulások.
2013. nov. 20. 09:07
7/9 anonim válasza:
Én azt szoktam csinálni hogy este mindenféle dologgal ami nagyon érdekel és szeretem, (de naponta max 1-2félével :D) elfoglalom magam. Viszonylag sokáig vagyok fent így is, igaz reggel nem kell hajnalok hajnalán kelnem. A lényeg hogy ha jól lestrapálom magam este, lefekvést követően "5perc" és reggel van :D
Ami lényeges még hogy lefekvés előtti utolsó 3órában nem eszek semmit. Inni azt szoktam mert kell, aztán közvetlen lefekvés előtt még egy uccso pohár szénsavmentes vizet ˇˇ.
2013. nov. 20. 17:40
8/9 anonim válasza:
Reggel ébredés után én is olyan nagyon bamba vagyok. Egyszer fordítva vettem fel a farmert és úgy mentem munkába! Komolyan. Aztán ott megfordítottam, de mire észbekaptam dél volt.
2013. nov. 20. 19:00
9/9 A kérdező kommentje:
De azt nem vágom, hogy ha úgy adódik, hogy tudom jó napom lesz, akkor miért sikerül csak úgy kipattanni az ágyból fáradság nélkül? Egyszer bealudtam a gép előtt és összesen kb két órát aludtam, másnap mégis úgy keltem mint ha puskából lőttek volna ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!