Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak? (bővebben lent)

Mit csináljak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szeretnék visszaváltozni , de nem tudom, hogyan csináljam , mit kellene másképpen csinálnom.

Mindenki változik, én is változtam és sajnos nem mindenben tetszik, amilyen lettem.

Kb az Főiskola végén kezdődött, 1-2 tanár annyira telibeszélte a fejem, hogy nem vagyok jó semmire,nem kell mindenkinek diploma stb.Már a végén elhittem , pedig már nem voltam kisgyerek, de mégis nagyon rosszul esett és nehezen tudtam feldolgozni. Sokára kaptam állást, kicsivel több, mint 1 év. (de ez csak ráadás volt)

(talán ezektől is történt a változás)

Nagyon beletörődő lettem,túlságosan is alkalmazkodó , "igen" - mosolygok és sosem szólok semmiért semmit.

Tudom a munkahelyen több alkalmazkodás kell, mint a magánéletben , de most már ott tartok, hogy inkább lábtörlőnek kezelnek, mint sem kollégának, vagy barátnak ( tisztelet a kivételnek).

Régebben azért jobban kiálltam a magam igazáért ( ok, néha túlzásba is vittem, de többnyire nem) és egyenrangúnak éreztem magamat a többiekkel, és nem kezeltek lábtörlőnek.

Jobban örülnék a régi önmagamnak , mint a mostaninak.

2013. nov. 18. 20:41
 1/1 II.Dartheon ***** válasza:

Az a baj h hagytad magadnak bebeszélni h egy senki vagy, és lám sajnos megközelítetted....

Szerintem próbáld meg az önbizalmad fokról fokra felépíteni, ismerd el a sikereid, és ami nem jött össze, abból tanulj h mit lehetne másként csinálni.

és azért vagy lábtörlő, mert hagyod magad, úgy viselkedsz mint egy birka, csak bólogatsz.. nem csoda.. ha mondanál néha nemet is, akkor másképpen ítélnének meg...

Ja, ha ki akarsz mászni ebből a dologból, akkor javaslom nézd meg Csernus Imre - a lelki állóképesség megteremtése c. előadásást youtubén.. kicsit hosszú, de ha megfogadod amit tanácsol, és megnézel még pár videóját, tudni fogod mit kell tenni.

2013. nov. 18. 21:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!