Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy kellett volna cselekednem?

Hogy kellett volna cselekednem?

Figyelt kérdés
Órán észrevettem hogy ott van egy ezres a földön, kb. egy fél óráig, végül mikor kicsengettek rádobtam a táskát, megvártam míg kimennek és utána felvettem. Gondolom kié volt, de már így ciki lenne visszaadni,akkor meg szívás, ha nem is az övé, de nyilván elfogadja, és végül is bárki más felvehette volna. Genya vagyok?
2013. nov. 18. 14:39
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Miért csak az osztály hagyhatta ott? Abból gondolom hogy hozzá volt a legközelebb. Oké hogy becsület meg minden, de...ha én nem veszem el lehet más fogja. Nyilván tudom ,hogy nem volt bennem egy morzsányi becsület sem, és nyilván nem leszek így a becsület példa képe,de nem is akarok az lenni, nekem az se hogy kell hogy mindenki kedveljen,sőt ha mindenki utál de boldog vagyok tőlem az is oké(nyilván ez lehetetlen,mert barátok nélkül mit ér az ember). De ahogy ismerem nem fogja földhöz vágni. Egy szegényebb családból származó(nem genya)gyerek hagyta volna el nyilván őt megkérdeztem volna,de csak feltéve ha nem genya,egy utolsó kőparasztnak aki minden nap csesztet még egy 10 000-rest is érzés nélkül el tettem volna. ami még mutathatja hogy ember vagyok az az hogy remegett kezem lábam mikor tetettem.
2013. nov. 18. 16:38
 12/21 anonim ***** válasza:

#7- esnel a pont! Abbol, hogy a nagy tobbseg lepontozta, az latszik, hogy nagyreszt milyen emberek laknak Magyarorszagon: gerinctelen, salak, hazug, csalo, alja emberek, akikbol kiveszett minden becsulet, joindulat es emberiseg. Nos, ezert megy szep lassan, de biztosan tonkre szep hazatok.

Igen, kerdezo, genya vagy, ezt te is jol tudod, kulonben nem tetted volna fel a kerdest.

2013. nov. 18. 18:10
 13/21 anonim ***** válasza:
"ami még mutathatja hogy ember vagyok az az hogy remegett kezem lábam mikor tetettem"- mindjart megszakad a szivem, te szegeny gyerek, igazan nem akartal lopni, de hat... pfujjj
2013. nov. 18. 18:13
 14/21 anonim ***** válasza:
A talált pénz nem lopás! Ha nem találod meg a gazdáját, hát akkor az így járt, legközelebb majd nem lesz akkora bal**sz, hogy szórja a pénzt. Én pár napig magamnál tartanám, hátha megkerül a kelekótya.
2013. nov. 18. 19:18
 15/21 anonim ***** válasza:
Kérdezd úgy, hogy ha lenne 1000 Forintod, mire költenéd?
2013. nov. 18. 19:20
 16/21 A kérdező kommentje:
Jah , akkor én kérek elnézést, mondjuk figyelmeztetést adhattak volna hogy földön talált holmi felvétele lopás.Nem meg hatni akartalak, csak mondani hogy nem lelkiismeret furdalás nélkül tettem. Másik meg hogy nem feloldozást szerettem volna hanem véleményt. De végül is ma már semmi nem jó,ha ezt teszi genya,ha ott hagyja hülye. De most inkább közvélemény kutatás szerűen nézem a válaszokat, és hát több ember van aki ugyan ezt tette volna.
2013. nov. 18. 19:20
 17/21 A kérdező kommentje:
Én már tudom mire költeném,már mikor meg láttam a padlón akkor elvolt döntve hogy mire költöm.
2013. nov. 18. 19:37
 18/21 anonim ***** válasza:

Nálam olyan fordult elő több mint 12 éve,hogy ugyan olyan táskám volt mint az egyik srácnak és a telefonját az én táskámba tette.

Én eladtam 1000 forintért.

Őt leszidták,de kapott helyette sokkal jobbat.

Csúnya dolog volt,azóta megbántam.

2013. nov. 18. 21:17
 19/21 A kérdező kommentje:
Na az durva. Nem akarok elitelni senkit,mert nyilvan amit en csinaltam se egy amor...nem fogalmazok finoman,konkretan ge*i voltam. Meg banni...nyilvan belegondoltam hogy milyen lehet azzal szembesulni hogy nincs nallad a penz,de most ez a penz pont eleg arra amire mar miota nyalazok,pluszba ha nem is az ove en meg oda adtam volna neki,vagy mas veszi fel. Olyan is volt mar hogy sze elott gurult el a penz es mas fepvette,ram nezett,meg huzta a vallat es zsebre tette. A masik mikor a busz ulesek kozott egy jol megrakott penztarca volt beszorulva,nem birtam ki rancigalni,gondoltam mikor mindenki leszal kirugdosom,ra fel percel jott a gazdaja hogy nincs e ott egypenz tarca,mondtam hogy van,ki vette eltette. Mind 2 utan ugyan ekkora lelki ismeret furdalasom volt,egy kulombseggel,miutan ez el mulik lessz penz arra amit eppen meg akarok venni.
2013. nov. 18. 22:35
 20/21 anonim ***** válasza:

Az első történetnél nem te voltál a hibás, a másik volt a szemét.

A másodiknál meg már nem kell aggódni utólag sem,csak akkor,ha hazudtál volna. :D

2013. nov. 18. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!