Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Betámadhat ezzel?

Betámadhat ezzel?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok.A jelen problémám elég súlyos probléma,nem kamasz dolog,sajnos.A helyzet az,hogy július 11.-étől a Biluxnál kezdtem el az elméleti kresszet.Át is mentem másodszorra.Utána viszont levezettem 18 órát,és az oktató alig engedte azt,hogy én saját magam vezessek teljesen,pedig már nem voltam béna,na meg ráadásul elég sokat mentem onnan,ahol lakok a 25 km-re lévő városba(ahol egyébként a gyakorlati oktatásnak kezdődnie kellett volna).De legalább így már megvolt a 405 km.Az a lényeg,hogy most átmentünk egy másik céghez,a Qualitäthez.Azért nevezem meg a cégeket,hogy tudjátok,hogy körülbelül mire számítottam itt.Ennek ellenére nem kaptam minőségi oktatást.UGYANIS!Az oktatóm,aki 60 év felett van már,őt ajánlotta egy utcabeli fiú,akinek meglett a jogsija elsőre.És az a lényeg,hogy az első alkalommal,amikor vezettem 2 órát,az első óránál a Győri Közlekedési felügyelethez vitt parkolni,ahova egyenesen beálltam,és behúztam a kéziféket.5 percet állt az autó,mi meg benne ültünk.Az oktató(ez a 60 feletti ember) közel hajolt hozzám,és azt mondta,idézem:"Megérdemelted?",mondom,hogy nem(viccelődtem).Azt hittem,hogy csupán közvetlenségből puszilt meg,ennek ellenére persze nem esett jól,sőt!De ez érthető is szerintem.Aztán másodszorra is voltam vezetni tegnap(2013.11.15,Győr,délután 14:30-16:30).Akkor is a 4es útvonal bemutatása után közvetlenül odavitt a Győri közlekedési felügyelethez,és ezek után szintén leparkoltatott egyenesen,forgalom ismét nem volt a közlekedési felügyeletnél,mindössze egy darab autó állt be tőlünk több parkolóhelynyire.És az a lényeg,hogy nem látott senki.Aztán közel hajolt,és elpróbáltam húzódni.De azt mondta,idézem:"Nem,gyere!",de mindezt ilyen halk,furcsa stílusban.Akkor már tudtam,hogy miért csinálja.Az a durva,hogy rám erőltette magát,és szinte zaklatott.Faggatózott mindkét vezetési alkalomkor,és sajnos egy olyan titkomat felfedte,amit nem kellett volna.Hülye voltam,kipróbáltam azt,hogy milyen az,ha valaki vagdossa magát.A jobb kezem felső részén 7 vágásnyom van.És ő ezt meglátta,megérdeklődte,hogy ugyan,miért vannak és a szülők nem-e beszélgettek el velem.És azt mondtam neki,a hülye fejemmel,hogy a szülők nem beszélgettek el velem,és mindezt csak kipróbáltam,és hogy én ezt már nem csinálom.MINDEZ IGAZ IS,de így pszichiátriára juttathat,főleg,ha már a főnökéhez akarunk fordulni(aki az ismerősünk)..

SEGÍTSETEK,KÉRLEK,HOGY ILYENKOR MIT TEGYEK?..Nem akarok 17 évesen egy hülye vén f... miatt a pszichiátriára jutni!És azt se akarom,hogy megfogja a vállam két órát keresztül,és azt se akarom,hogy puszilgasson!!!FÉLEK!!!

2013. nov. 16. 13:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Megkeresed a főnökét, határozottan elmondod neki ( bizalmi lapcsolatba kerültetek, de ő többet akar. Ha nem cseréli le az oktatodat plusz az oktató nem fejezi be a zsarolás ( te azt mondod a főnöknek hogy azzal zsarol beszél a szüleiddel a vagdosàsrol ) akkor te feljelented az oktatodat szexuális zaklatàsért.de a feljelentésbe megemlited a főnököt ha nem tesz valamit. Te jelentetted neki az esetet de ő nem tesz semmi az nem lesz jo neki se. Légy határozott, nem sirni rini kell hamem diplomatikus modon előadni a dolgokat.
2013. nov. 16. 13:47
 2/7 A kérdező kommentje:

Megmondtam neki,hogy mi a helyzet.Sajnos a hülye fejemmel anyámnak is elmondtam,hogy mi a helyzet,ő meg beidegesedett.Megkérdezte,hogy miért csináltam,de nem ez volt az első kérdése,hanem az,hogy minek mondtam el az oktató főnökének ezt?Hát azért mondtam el,hogy nehogy az oktatóm kitaláljon rólam minden hülyeséget.. és most anyám idegbeteg rám,pedig mondtam neki,hogy ezen ne mérgelődjön,mert én nem megölni akartam magam,mindössze kipróbálni.És azon pampogott továbbra is,hogy ugyan,minek csináltam ezt,meg hogy nem normális dolog..nem hogy segített volna nekem.NEM ÉRTETTE A REAKCIÓMAT..nem ért meg.:/ És ez most talán jobban is zavar,mint a puszilgatás.. a sakkban tartás is zavart,de most jobban utálom ezt a helyzetet,ami kialakult..

Én nem akarok olyan emberek között élni,akik megvetnek,meg lelki betegnek hisznek.Mert én magamról tudom,hogy nem vagyok az,ha meg néha napján mégis hülyeséget gondolok az életről,akkor sem akarom megölni magam.Én nem vetném meg ezért a lányom,meg nem kiabálnék vele,hanem azt mondanám,hogy kitartok mellette akármi is történjék...://:(

nagyon rosszul érzem magam azért,mert most anyám haragszik rám..ilyenért nem kellene haragudni..:( mert úgysem csinálok ilyen hülyeséget már..

Mindenesetre nem tudja anyám,hogy mik vannak a világban,nem is ismer engem sem,a valós gondolataimat sem ismeri.Csupán csak a felszínt látja.Nekem valós problémám az,hogy senki sem állt ki mellettem soha..:( MINDENKI ELLENEM VAN..

2013. nov. 16. 14:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Sok sok szöveg a semmire...Keresni kell azonnal másik oktatót, vagy iskolát ,ennyi a történet. Mert aztán az lesz ,hogy nem engednek át amíg le nem fekszel a vén kéjenccel.
2013. nov. 16. 14:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Annyira azért nem durva a helyzet.
2013. nov. 16. 15:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Csak azt tudom mondani, amit az előttem hozzászóló is. Keress másik okatatót, vagy iskolát.

Az ilyen személyes ügyeidről meg nem kell másnak, idegennek beszélni. Ha ezzel együtt tudsz élni, nem mondod el senkinek sem...

2013. nov. 17. 14:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Elég zavaros ez az egész!

Különben meg ha az a kérdésed, hogy azzal, hogy vagdostad magad, azzal egy idegen ember, (aki ráadásul bizalmaskodott irányodba) téged akaratod ellenére pszichiátriára juttathat-e, akkor a válasz: NEM.

A szexuális zaklatás az azért egy súlyos vád, sztem sem kell ekkora ügyet csinálni belőle, váltani kell oktatót és iskolát is.

Különben meg csatlakozom az előttem szólókhoz: nem értem miért adsz ki magadról ilyen bizalmas infókat, semmi köze hozzá, puszilni meg pusziljon mást a vén majom!

29F

2014. jan. 7. 14:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Megoldodótt a helyzet,köszönöm válaszaitokat!
2014. jan. 7. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!