Szerintetek miért van az a képességem hogy ráérzek ki meleg és ki nem?
nem, úgy értem hogy rögtön észreveszem a másik emebren hogy a fiúkat szereti. Szerintem az emberek legtöbbje 90% -a nem tudja megmondani senkiről sem hogy meleg e, rólam se gondolja senki sem. Első válaszolónak lehet hogy iagza van hogy hasonlít rám.
Igen, aki szembe jön velem és ráérzek hogy igen, ő meleg az szinte 100% hogy a fiúkat szereti. Ilyen szempontból iszonyú erősen ráérzek ezekre.
Egyébként bár tudom nem tartozik ide, de x-faktorból a fat phonix énekese is totál meleg. Na, az ő példájával elmondom. Úgy van hogy volt előválogatáson és már kb 10-15 másodperc alatt észrevettem rajta. Valahogy a személyisége, kezeivel meg ahogy a testével viselkedik, a beszéde is, meg nem tudom szavakkal kifejezeni de azt érzem hogy 100% homo.
Igen megbizonyodsodok róla. Pl utcán, discoban is meglátom a srácot és rögtön szemezni kezdek vele, majd megmondja nevét facen dumálunk, szerelmeskedünk.. De ez elég ritkán fordul, nem vagyok olyan aki fűvel fával b@ szik, inkább szerelmeskedni, meghódítani szeretek.
Szóval igen, rögtön észreveszem minden emberen ha meleg vagy nem. Egyik volt osztálytársam is az volt, és én mondtam el anyjának hogy a fiúkat szereti mert a srác totál tagadta anyja és családja elől is. Úgy, hogy közben meg mind utóbb kiderült az alterego klubban dugták folyamatosan a sárcot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!