Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek miért van az a...

Szerintetek miért van az a képességem hogy ráérzek ki meleg és ki nem?

Figyelt kérdés
Elég ha az utcán szembe jön az illető már látom rajta hogy a pasikat szereti. Ez valami ráérzés lehet? Viszont lehet hogy fordítva is igaz mert én is meleg vagyok nagyon kevesen tudják és buszmegállóba meg egyszer vasúton is el akarták kérni a számomat fiúk :P
2013. nov. 16. 07:21
1 2
 1/13 anonim válasza:
Ez nem képesség szerintem csak megérzés ha megérzed hogy ki meleg akkor lehet hogy azért van mert te is az vagy és mondjuk fölismered azt aki mondjuk hasonlít rád
2013. nov. 16. 07:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Jók a hőszenzoraid.
2013. nov. 16. 08:08
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
mert kis buzzancs vagy és bebeszéled magadnak, aki szembe jön veled és megtetszik hogy tuti ő is b-uzi...egyébként megbizonyosodtál már róla, hogy valóban azok? vagy csak elmegy melletted megbeszéled magaddal hogy tuti meleg és kész?:DDD
2013. nov. 16. 08:29
 4/13 anonim ***** válasza:
47%
minden valamire való ember megérzi, szóval ne érezd, hogy különleges vagy ezért
2013. nov. 16. 12:28
 5/13 A kérdező kommentje:

nem, úgy értem hogy rögtön észreveszem a másik emebren hogy a fiúkat szereti. Szerintem az emberek legtöbbje 90% -a nem tudja megmondani senkiről sem hogy meleg e, rólam se gondolja senki sem. Első válaszolónak lehet hogy iagza van hogy hasonlít rám.

Igen, aki szembe jön velem és ráérzek hogy igen, ő meleg az szinte 100% hogy a fiúkat szereti. Ilyen szempontból iszonyú erősen ráérzek ezekre.

Egyébként bár tudom nem tartozik ide, de x-faktorból a fat phonix énekese is totál meleg. Na, az ő példájával elmondom. Úgy van hogy volt előválogatáson és már kb 10-15 másodperc alatt észrevettem rajta. Valahogy a személyisége, kezeivel meg ahogy a testével viselkedik, a beszéde is, meg nem tudom szavakkal kifejezeni de azt érzem hogy 100% homo.

2013. nov. 16. 16:02
 6/13 anonim ***** válasza:
Hőérzetnek hívják!
2013. nov. 16. 22:51
 7/13 A kérdező kommentje:
simon belmont azt üzenem neked hogy nem vagy vicces ne erőltesd te szánalmas paraszt g*ci
2013. nov. 16. 23:19
 8/13 anonim ***** válasza:
hát te hülye vagy...... mondom: RÁKÉRDEZTÉL MÁR EGY SZEMBEJÖVŐNÉL, VAGY MEGBIZONYOSODTÁL RÓLA HOGY MELEG? vagy csak kitalálod, megbeszéled magaddal, hogy az és kész? mert ha magaddal beszéled meg az nem azt jelenti hogy meleg is.
2013. nov. 17. 08:55
 9/13 A kérdező kommentje:

Igen megbizonyodsodok róla. Pl utcán, discoban is meglátom a srácot és rögtön szemezni kezdek vele, majd megmondja nevét facen dumálunk, szerelmeskedünk.. De ez elég ritkán fordul, nem vagyok olyan aki fűvel fával b@ szik, inkább szerelmeskedni, meghódítani szeretek.

Szóval igen, rögtön észreveszem minden emberen ha meleg vagy nem. Egyik volt osztálytársam is az volt, és én mondtam el anyjának hogy a fiúkat szereti mert a srác totál tagadta anyja és családja elől is. Úgy, hogy közben meg mind utóbb kiderült az alterego klubban dugták folyamatosan a sárcot!

2013. nov. 17. 09:53
 10/13 anonim ***** válasza:
oké. menthetetlen vagy. tudod mit? varázsló is vagy.:D érezd magad különlegesnek tőle.:)))
2013. nov. 17. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!