Szerintetek most mit kéne tennem? (meleg kérdés? )
Nah, belevágok de ez egy kicsit hosszú lesz. Szóval az lenne a helyzet hogy most 14 éves vagyok és még tavaly szilvesztert az egyik barátommal töltöttem. Szilveszterkor egészen összehaverkodtunk meg minden és azóta úgy érzem hogy tetszik nekem. Csak az a baj hogy ő fiú. De ez még nem is lenne baj csak az hogy azóta undorodom magamtól és nem tudom mit tegyek. ez alatt a majdnem egy évben megpróbáltam minél jobban eltávolodni tőle, minél jobban megutáltatni magam vele hogy véletlenül se találkozzunk mivel hál' égnek nem egy suliba járunk. Azonban van egy olyan kétségbeejtő érzésem -amit lehet hogy csak bemagyarázok magamnak- hogy tetszem, legalábbis tetszettem neki. Ezt onnan gondolom hogy amikor találkoztunk sokszor volt hogy megölelt, meg hozzám bújt. Viszont akkor meg elrontottam az esélyeimet nála. De ha erre gondolok akkor megundorodok magamtól és én nem akarom ezt. Azt még kihagytam hogy nemrég megkérdezte hogy lemegyek e vele. Szóval remélem van valami tanácsotok, erőre is köszi.
14/F
Szia ne utáld magad ezért mert szép lassan be bolondulsz
Ha a fiúk(is) tetszenek azzal nincs semmi baj fogad el magad olyannak amilyen vagy ( egy darabig és is így voltam vele utáltam ,hogy ilyen vagyok)
Abból amit le írtál szerintem szerelmes lettél abba a srácba
és talán neki is bejössz
menj le vele kicsit beszélgessetek és szerintem ne kerüld el a srácot ki tudja lehet hogy később amikor idősebb leszel már bánnád , hogy ilyen lökőt voltál , hogy kerülted
19/F meleg
Mint írták, ne utáld magad emiatt.
Jómagam, pontosan azon agyalok hogy hogy voltam emiatt egy percig is görcsös állapotban..
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!