Ez annyira szar és igazságtalan! 4?
Szóval van az az embertípus, aki mindenből ki tudja magyarázni magát és még akkor is mesteri színészkedéssel, cukiskodással, nyalással, határtalan pofátlansággal ad be egy mesét, amikor egy adott esetben mindenről ő tehet. A linkeskedést is úgy tudja előadni, hogy az nem igaz...Rettenetesen sajnálom, hogy nem vagyok ilyen és nem tudok így viselkedni..Azt gondolom és tapasztalom nagyon hosszú ideje, hogy ők járnak jól.. Nagy a szájuk, mindenről értesültek, mindenhová bepofátlankodnak és mindig van mellettük valaki. Egyrészt, mert ő a menő és menő vele lenni, másrészt meg nem is mernek vele rosszban lenni... És halál nyugodtak. Amikor rajtuk van a felelősség, teljesíteniük kell, rászarnak mindenre, de tök mindegy, HA VALAMI NEM ÚGY SÜL EL, AKKOR IS KIDUMÁLJÁK MAGUKAT MMMMIIIIIIINNNNNDDIGGG A LEGNAGYOBB SZARBÓL IS.....
Miért nem adatott meg mindenkinek ez a képesség? illetve tudom, hogy ez is nevelés kérdése.
igazatok van...
én nem a környezetemet akarom rendbe tenni - pont ezért szarok, haragszom rájuk - hanem magamat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!