Inkább fiúk válaszoljanak! Kit választanÁtok? , (lent)
A következő lányok között választhattok melYiket választanád?
1. Hippi stílusú, gyerekes(kb.5 éves viselkedés),örült , kifejezi érzelmeit , hajlékony, barna haj!Vagy őt:
2. Rock stílusú, vicces, vezető típusú, kék pici szem, szőke haj, diktátor de egybe jó humorú, vicces!! Rideg érzelmit nem mutatja ki!! Vagy őt:
3. Mindig divatos ruhákban jár de semmi egyénisége!!
4. Páwa style, csúnya, nagy szemek, pattanások, szemtelen, jót lehet vele dumálni de elég k***s!!
5. Egy hétköznapi csaj aki majmolja mások ruháit, zeneit! De viszont szép és magas de hazudós, kedves, sokat dumál, eszik de nem hízik!!
5.
A 2-esen gondolkodtam még, de ez az "érzelmeit nem mutatja ki" dolog nagyon nem az én stílusom.
a 2es.
az ilyen típusok pont arra várnak,hogy valaki színt vigyen az életébe.
plusz az,hogy valszeg jól alkalmazkodik valószínűsíti,hogy kevésbé hisztis,veszekedős.
3-ast, ha ronda akkor az ötöst :)
1.A hippiket rühellem.
2.A rock zenét bár szeretem, de mint irányzat nem jön be, szóval kihagynám.
3.Egy mai átlagos lány, nekem oké.
4.A páwa stílus nőkön kevésbé visszataszító és undorító mint a másik nemen, szóval ha szép lenne a csaj és jó dumás akkor nem esélytelen.
5. Ezt is átlagosnak nevezném, oké ez is.
Szóal vagy a 3-as, vagy az 5-ös lenne a nyerő.
"3-ast, ha ronda akkor az ötöst :) "
Ugyanezt tudom írni, mint az előző, nekem is 3 vagy 5.
Egyik sem, valami miatt mindegyik gáz!!!
Gratulálok azoknak, akik az ötöst (hazudóst) írták. Ezek szerint még nem volt olyan csajotok. Egyszer legyen és akkor tutira nem voksoltok olyan mellett, akármilyen jó tulajdonságai vannak azon kívűl.
Am. a kérdező tutira saját magát és barinőit írta le, érdekelne, hogy vajon Ő melyik lehet xD xD xD
Ő a legkevésbé defektes, és konkrétan csak róla derül ki a leírás alapján, hogy szép.
Ő az a tipikus "dugni jó" féle lány, amikor nincs komoly kapcsolat.
A 2-estől és a 3-astól az Isten mentesen engem. Nem szeretem a főnökösködő lányokat, azokat akiknek nincs egyénisége, meg pláne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!