Arwen kérdése:
Ti mit választanátok?
Figyelt kérdés
Jelenleg munkanélküli vagyok, és úgy tűnik 2 helyre lenne lehetőségem menni. Asszisztenciában, adminisztrációban szeretnék dolgozni. Az egyik hely egy biztosító lenne, ott adatokat kéne rögzíteni, elvileg 2,5 hónap a munkaidő, de elhintették, hogy a legjobbak maradhatnak hosszútávon is. Kicsit messzebb lenne, így a 10e forintos vonatbérlet mellé kéne vennem 10e forintos bkv bérletet is, utazási támogatás nincs. A fizetés n75 körül. A másik lehetőség most egy recepció. Közelebb van, n100 és egyre több a fizetés, és a bejárásom "csak" 14e ft, persze saját zsebből. A biztosítótól jövőhéten szólnak vissza, de nagyon valószínűnek tartom, hogy megkapom az állást, mivel több embert is keresnek és nagyon jól sikerült minden köröm, a megbízó szerint is. A recepción pénteken voltam próbanapon ahol agyondícsértek milyen ügyes és talpraesett vagyok, de 3 hónapig nem jelentenek be, sőt azért hívni fognak közben folyton más embereket is próbanapra, mert ha valaki jobb nálam akkor viszlát. Nekem ez nem túl emberbarát megoldás. Máshol kiválasztanak hogy jó tied a munka és ha jó vagy, akkor 3 hónap után is maradatsz. Itt pedig dícsérnek, hogy jó vagyok, de azért folyamatosan jönnek mások is, és ha valaki kicsit is jobb mint én akkor semmit nem érek azzal ha 100%ot is teljesítettem akár. Több ilyen mondat is elhagyta a szájukat amiből arra következtettem, h bár a meló jó és a fizu csodás, de kb egy darab húsként kezelnek, mert ez egy verseny. Mégis mit válasszak? Nem vagyok olya helyzetben, hogy itthon maradhassak jobb ajánlatokat keresni. Menjek a biztosítóhoz de utazást leszámítva 50et viszek haza 8 óra munkáért, vagy maradjak a recepción 90et keresve de ilyen emberek között és 3 hónapig teljes bizonytalanságban (hisz nem számít kb mennyire teljesítek jól, mindig vannak jobbak)?2013. okt. 19. 22:45
1/7 anonim válasza:
Mióta nincs munkád? Hány éves vagy?
2/7 anonim válasza:
Nem tudom. Ha csak két szar között lehet választani,az nem választási lehetőség..talán a biztositó,közben naponta keresném az új munkám.
3/7 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok, kb 3 hete nem dolgozok. Azért dolgozok, hogy anyagilag segítsem a családom. A biztosítóval az a baj, hogy határozott 2,5 hónap idejű a szerződés, így gondolom nem olyan könnyű felmondani mint egy próbaidő alatt..
2013. okt. 20. 09:10
4/7 anonim válasza:
Viszont ha nem jelentenek be, akkor még a Tb-t is neked kell fizetni, plusz nincs adó, nem nő a szolgálati időd. Én a biztosítót választanám, ott jobban emberszámba fognak venni, és hátha véglegesítenek.
5/7 A kérdező kommentje:
Persze ott talán emberségesebbek, de 8 óra munkáért nettó 50ezer forintot vinni haza? Plusz minden nap kb 1,5-2 óra utazás..ja és kártyás rendszer van ott, ami azt jelenti, hogy ha mondjuk kimegyek pisilni, akkor azt az időt, amit pisiléssel töltöttem, le kell dolgoznom munkaidő után.
2013. okt. 20. 11:45
6/7 anonim válasza:
Mivel ezeket nem írtad a kérdésbe eddig, nem is tudhattuk. Akkor válaszd amelyikhez jobban húz a szíved(recepciós)reméljük beválik. :)
Sok sikert:)
7/7 anonim válasza:
Ha megvan az önbizalmad, akkor a recepcióst válaszd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!