Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez most komoly? Nem hiszem már el

Ez most komoly? Nem hiszem már el

Figyelt kérdés

Hülyének nézik az embert mindenhol....

Rengeteg állásinterjúm volt mostanában és hihetetlen, de sehonnan sem értesítenek vissza! Meg is ígérik a parasztok és mégse, még egy emailt se ír! Hát nem kerül neki 2 fillérjébe se. De ha felvesznek akkor meg másnap már álljál neki haptákba.

Mindenkivel ezt csinálják?

2013. nov. 12. 15:59
1 2
 11/18 Vree ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de álláskeresésnél ez a szokásos.

"Köszönjük, majd értesítjük" = 'soha nem fogsz hallani rólunk a büdös életben'

ti. ha valóban tetszenél nekik, akkor valószínűleg adnának időpontot, de legalábbis visszahívnának pár napon belül.

Vagy nem (volt már ilyenem is, hogy 2 hónap után hívtak vissza), de alapvetően az a szokás, hogy neked muszáj érdeklődni.

Mondjuk ha valóban konkrétan megígérték (nem csak a fenti tömegmondattal), akkor elvárható hogy valóban megtegyék. :)

2013. nov. 12. 16:38
 12/18 Vree ***** válasza:
Szerintem ne keseredj el :) Ha valakit annyira nem érdekelsz, ott úgysem lenne jó dolgozni. :)
2013. nov. 12. 16:39
 13/18 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy akkor hónapok óta senkit sem érdekeltem igazán. Ami meg elég szomorú önmagában is. De tekintve hogy élnem kellene valamiből, így főleg bosszant, hogy magasról szarnak a másik fejére. Remélem egyszer nekik is lesz lehetőségük az életben belekóstolni milyen érzés ez... őszintén kívánom nekik!
2013. nov. 12. 16:43
 14/18 anonim ***** válasza:

Kereslet kínálat aránytalansága miatt van ez. A munkáltató felad egy hirdetést és jönnek rá másnap 200an , szóval pont lexarja ,hogy mindenkinek írjon választ. Neki nem érdeke, nem lesz tőle több profitja ,ami ugyebár az egyetlen lényeg nekik.

Nem érték a munkavállaló idehaza, nem érték az ember úgy nagy általánosságban sem . Vállalkozni kell ,különben alamizsna után ácsingózó rabszolga maradsz .

2013. nov. 12. 18:24
 15/18 anonim ***** válasza:

jah k-ib.s-zott szánalmas ez a szemét orsz-ág ...én pl eléggé megundordtam a magyarok g-a-n-é korrupt sz-arházi viselkedéstől.

Külföldre is megyek 4-5hónapon belül...mert ezt az állapotot nem lehet tovább bírni.

2013. nov. 12. 18:32
 16/18 anonim ***** válasza:
Azzal a füstjellel a kulcsszavak között feldobtad a napom.:DD
2013. nov. 12. 19:27
 17/18 anonim ***** válasza:
Velem is volt hasonló, csak én szlovákiai vagyok. Telefonos interjú után behívtak személyesre is (DELL), azt mondták, hogy max. 2 hét múlva hívnak. 3 hét múlva írtak mailt, hogy nagyszeru volt az interju, elégedettek velem, de még másokkal is beszélnek, és remélik, hogy 2 héten belül meglesz az eredmény. 3 hét múlva hívtam, hogy mégis mivan, azt mondták, hogy meg aznap visszahívnak. Két már múlva megint hívtam, ekkor végre kinyögte a hölgy, hogy nagyon jól sikerült az interjú, de nem engem választottak. Majdnem két hónapot cs e sztem el miattuk, mert én hülye azt gondoltam, hogy a jól sikerült interjú = legalább egy újabb forduló. Szerintem, ha nem járkálok utána, még mindig a hívásukat várnám.
2013. nov. 13. 20:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Ennél már az is jobb ha nem mondanak semmit.
2013. nov. 15. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!