Ez most komoly? Nem hiszem már el
Hülyének nézik az embert mindenhol....
Rengeteg állásinterjúm volt mostanában és hihetetlen, de sehonnan sem értesítenek vissza! Meg is ígérik a parasztok és mégse, még egy emailt se ír! Hát nem kerül neki 2 fillérjébe se. De ha felvesznek akkor meg másnap már álljál neki haptákba.
Mindenkivel ezt csinálják?
Én tudok rosszabbat. Még szeptember végén voltam egy állásinterjún ahol mindenkinek nagyon szimpi voltam, még próbanapra is behívtak kb 2 hétre rá, utána még telefonon és e-mailben is kaptam a visszajelzéseket, hogy milyen szimpi vagyok és ne adjam fel a reményt, de még folyamatban vannak az interjúk. Csak azért húzzák eddig a dolgot, mert gondolkodnak rajta felvegyenek-e, mert én munka mellett még suliba is járok (amit természetesen szabadidőmben tennék, de ez nem jutott el az agyukig).
Nah, ezt untam meg október végére és kerestem egy másik helyet, ahol azonnal megkaptam a munkát (és még jobban is tetszik, mint a másik hely).
Ezt csak azért írom le, hogy mennyire gáz, mert én ápolónak jelentkeztem amiről ugye a csapból is folyik micsoda hiány van, ezek meg június óta (mert azóta van meghirdetve az állás) sz*patják magukat azzal, hogy hónapokig váratják az embereket a folyamatban levő interjúkra hivatkozva, közben pedig a próbanapon is kiderült, hogy már folyik ki a dolgozók bele a túlóráktól... A hirdetés még mindig fönt van, nem tudom mit várnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!