Liptai Klaudia miért ekkora szarrágó?
Másodfokra vitt egy olyan ügyet amiben a halott édesanyja rokkant kártyájával élt vissza, ott is vesztett. 1M ft a büntetés, ez nem hiszem hogy annyira földhöz vágná, de ő még tovább viszi az ügyet. Állítása szerint a kártya tök véletlen volt az autóban és tök véletlen esett a parkolásnál a szélvédő elé, ahol a parkolójegynek kellett volna lennie, amit ugye "elfelejtett" megvenni. Ez mindenki számára nyilvánvaló hogy nevetséges, miért nem ismeri el hogy hibázott és fizeti be a bírságot mint legtöbben a jogerős ítélet után?
Ez kb olyan mintha én az utcán szarok, odajön a rendőr hogy mit csinálok én meg: "csak itt pihenek guggolva...jááá biztos úr, pont egy friss szar van alattam, de nem az enyém ám!"
Mert egy retek
Ne aggódj, kb.mindenki tudja, ezzel is csak magát járatja le.
Világ életében ilyen volt, gerinc nélkül született.
"Mert minél tovább húzza, annál később kell fizetnie. Logikus."
Ő egy ismert ember, minél tovább húzza annál tovább foglalkozik vele a sajtó és ő a hírnevéből is él. Szerintem sokkal többet veszít azzal hogy húzza, mint nyer azzal hogy kicsit később fizet és akkor ez a hír sem szerepel a híradóban és újságokban. Az lett volna a logikus.
Mert ő a "bombanő." Nem tudom ki találta ki, de javaslom neki a szemészet felkeresését.
közönséges, magamutogató, könnyűvérű, és a szíve helyén nincs semmi. Persze, kell a reklám, ha negatív is, nehogy beelőzze más, aki szintén bombanő.
Esetleg okosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!