Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Liptai Klaudia miért ekkora...

Liptai Klaudia miért ekkora szarrágó?

Figyelt kérdés

Másodfokra vitt egy olyan ügyet amiben a halott édesanyja rokkant kártyájával élt vissza, ott is vesztett. 1M ft a büntetés, ez nem hiszem hogy annyira földhöz vágná, de ő még tovább viszi az ügyet. Állítása szerint a kártya tök véletlen volt az autóban és tök véletlen esett a parkolásnál a szélvédő elé, ahol a parkolójegynek kellett volna lennie, amit ugye "elfelejtett" megvenni. Ez mindenki számára nyilvánvaló hogy nevetséges, miért nem ismeri el hogy hibázott és fizeti be a bírságot mint legtöbben a jogerős ítélet után?

Ez kb olyan mintha én az utcán szarok, odajön a rendőr hogy mit csinálok én meg: "csak itt pihenek guggolva...jááá biztos úr, pont egy friss szar van alattam, de nem az enyém ám!"

[link]

2013. nov. 12. 15:35
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

Mert egy retek

Ne aggódj, kb.mindenki tudja, ezzel is csak magát járatja le.

Világ életében ilyen volt, gerinc nélkül született.

2013. nov. 12. 15:42
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Mert minél tovább húzza, annál később kell fizetnie. Logikus.
2013. nov. 12. 15:46
 3/7 A kérdező kommentje:

"Mert minél tovább húzza, annál később kell fizetnie. Logikus."

Ő egy ismert ember, minél tovább húzza annál tovább foglalkozik vele a sajtó és ő a hírnevéből is él. Szerintem sokkal többet veszít azzal hogy húzza, mint nyer azzal hogy kicsit később fizet és akkor ez a hír sem szerepel a híradóban és újságokban. Az lett volna a logikus.

2013. nov. 12. 15:52
 4/7 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, rosszul látod a médiát. A rossz elvileg negatív kicsengésű hír is hír az is a "celeb" malmára hajtja a vizet. Foglalkoznak vele ír róla a sajtó ,interjúk stb .Hidd el sokkal több pénzt kaszál ezzel mint amibe a majdani büntetése fog fájni.
2013. nov. 12. 17:55
 5/7 anonim ***** válasza:
94%

Mert ő a "bombanő." Nem tudom ki találta ki, de javaslom neki a szemészet felkeresését.

közönséges, magamutogató, könnyűvérű, és a szíve helyén nincs semmi. Persze, kell a reklám, ha negatív is, nehogy beelőzze más, aki szintén bombanő.

Esetleg okosabb.

2013. nov. 12. 18:21
 6/7 anonim ***** válasza:
90%
A negatív reklámnak is van határa. Nagyon szégyenletes, hogy visszaélt a rokkant kártyával. A helyébe először lefogynék, mert undorodnék magamtól, aztán kifizetném a büntetést, és igyekeznék elfeledtetni az emberekkel ezt.
2014. febr. 22. 09:40
 7/7 anonim ***** válasza:
51%
Azért mert ő akkora bombanő, szexisten hogy azt is megengedném neki hogy egyenesen a számba szarjon, ellenben a többi ribizlivel akik egy fabatkát sem érnek fel hozzá.
2019. nov. 23. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!