Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit lehet tenni az ilyen...

Mit lehet tenni az ilyen emberrel?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam, akinek 100%, hogy nincs ki mind a négy kereke. Mindenkinek pofázik ok nélkül, hol külseját, hol másmiatt abajog. Még a legjobb haverjait és lejáratja. Ha valakinek jókedve van, vagy csak spontán mosolyog, odaüvölt, hogy „mé mosolyogsz? ne vigyorogjá..” stb. Mindenkit megaláz, aztán meg úgy tesz, mintha semmi nem történt volna, ha meg megpróbálod szóvá tenni neki, vagy a lelkére beszélni, még neki áll feljebb, hogy mit képzel magáról az illető?!

A legrosszabb, hogy ezt mindeki ráhagyja.

És látom. hogy nincsenek igazi barátai, csak ő hiszi azt, mert megtűrik. Emiatt kicsit sajnálom is, de csak ő tehet róla..

Mit lehet tenni az ilyen emberrel? Hogyan lehet hatni rá?

2013. nov. 10. 16:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Elsősorban ha megaláz vagy bánt akkor üssed meg ha nem hat rá az hogy vissza ugatsz neki!

legalább is az alázást is csak az kapja aki hagyja hogy megalázzák!

Határozottan küld el a csába ha valami baja van veled és ha ez sem segít akkor egy jó nagy pofont tolj le neki!

2013. nov. 10. 16:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is ismertem ilyet, aztán egy olyan embernek ugatott be, akinek nem kellett volna. Végül a fal adta a másikat és elgondolkodott hogyan is kellene viselkednie, ha a szülei kiengedik a kennelből.
2013. nov. 10. 16:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Vagy otthoni gondja van vagy csak irigy,vagy mind a kettő általában.Én ezekkel azt szoktam csinálni hogy kigondolok egy jó kis visszaszólást amin elmérgelődhet egy darabig.Vagy egyszerűen alárúgni.Én ugyan gyerek vagyok,nem osztani szeretném az észt,de nekem is voltak ilyen osztálytársaim.Általában 1-2 "parasztlyán" vagy valami nagypofájú fiú.A lányokkal csak 1-2 visszaszólás a fiúknál meg alárúgni.Ezt mind úgy hogy ne haljon bele de észre vegye magát.Volt akinek elég volt 2 barátságosabb bunyó.Tudom hogy az erőszak nem megoldás,de a legtöbb tanár is annyit tud tenni hogy ejnye bejnye,oszt jól van.De ezzel meg nem jutok semmire,a szóból meg nem ért,pszichológus meg én se vagyok.
2013. nov. 10. 16:42
 4/4 anonim ***** válasza:

előző vagyok:

De azért a verekedést nem annyira ajánlom,inkább szólj vissza egy-két olyat hogy megértse.

2013. nov. 10. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!