A tinik miért nem merik önmagukat adni, saját stílusukat vállalni?
Azért, mert a legtöbb tininek még ki sem fejlett semmilyen stílusa.
Amúgy is, manapság divat nem követni a divatot...
Meg szerinted a rocker szerelés teljesen egyéni stílus? Tudod, mennyi rocker van a világon? Rengeteg...
Szerintem nem stílust és kinézetet kell figyelni, hanem a belső értékrendet, és a cselekedeteket. A tinik amúgy is épphogy elvannak a külsejükkel, ellenben nemhogy a koruknak megfelelően viselkednének, hanem jóval az alatt...
Én már nem vagyok tini, de olyan munkám van, ahol nem nézhetek ki úgy ahogy szeretnék. Egyszerűen vannak élethelyzetek, ahol tényleg nem lehet máshogy. Hidd el, valószínüleg pocsékul érzi magát, én legalábbis totál depressziós lettem a helyzettől.
Kicsit olyan "melyik ujjam harapjam le" érzés. Emiatt készülök többek közt váltani, mert ez így nem állapot.
Tudom hogy rengeteg rocker van a világon.Ahogyan hip-hop vagy rap rajongó.Vannak dubstep rajongók, techno rajongók stb.De nem merik felvállalni öltözködéssel azt a stílust amelyet képviselni szeretnének.
4-es válaszoló:Én is rocker vagyok.Látszik is rajtam, a hajamon,öltözködésemen,zenei ízlésemen stb.
a legtöbb tini manapság tényleg nagyon uniformizált, egymást majmolják a hülye ruhákkal, cipőkkel, és főleg az ostoba szokásokkal (telefonnal fotózás a tükörben, csücsörítős pózolás).
mondjuk hozzáteszem, h tininként borzalmas ízlésem volt, rocker voltam, de amilyen cuccokat felvettem, az valami iszonyat :D
ebben a korban még nem nagyon van kialakult stílus, keresi magát az ember. talán most, 26 éves koromra mondhatom, h kialakult egy ízlés bennem, tudom, h milyen ruhák állnak jól, milyen színek, fazonok amiket érdemes felvennem, h jól érezzem magam, és ki tudjam fejezni az egyéniségemet.
ha gyerekem lesz, akkor tuti jobban fogom terelgetni mint engem anyukám, mert most látom be, h nem csak bennem volt a hiba, hanem abban is, h nem adott tanácsokat az öltözködésemet illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!