Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyi esély van arra hogy...

Mennyi esély van arra hogy egy egyedül hazafelé sétáló lányt valaki megtamadjon, kitaboljon?

Figyelt kérdés
Nagyon veszélyesnek érzem a mai világot és kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok erről a témáról. Ha például egy buli után éjszaka egy lány egy nagyobb városban egyedül megy haza, félnétek a helyében?

2013. nov. 8. 19:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A félelem bevonzza őket, és mint minden ragadozó, a leggyengébb prédára úsznak rá.

Én évekig stoppoltam fiatal lány létemre. Volt összesen asszem 2 rázósabb szitu, de kidumáltam magamat. Egy kis emberismerettel és taktikával többet érsz mintha előadnád a kétségbeesett madárfiókát...

2013. nov. 8. 23:51
 12/12 Alaque ***** válasza:
100%

Na, azért nem hiszem, hogy 10 lányból 7-et megtámadnak és kirabolnak, mikor buliból megy haza. Szerintem az esélye statisztikai alapon ezrelékekben mérhető.

Amúgy meg nem árt vigyázni, kivilágított úton menj haza, és inkább kerülj, minthogy levágd az utat Mordoron át.

2013. nov. 9. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!