Miért olyan fontos a nevetés?
Figyelt kérdés
Mindig azt hallom, hogy azok az emberek vonzóbbak akik sokat nevetnek. Pl: imádom, hogy annyit nevet. A nevetése tetszik Jó vele mert sokat nevet. Ilyenkor kicsit furcsán érzem magam mert én nem vagyok egy nevetős tipus. Sajnos. Csak kevés dolog nevettet meg, imitálni meg ne tudom.2013. nov. 7. 21:01
1/8 anonim válasza:
Jókedvet mutat a nevetés, a jókedv pedig egy pozitív tulajdonság. Ki nem szeretne jókedvű lenni, olyan emberek között, akik nem úgy néznek ki, mint egy gyászmenet, de minden nap?!
2/8 ivcs válasza:
én csak saját tapasztalatot tudok mondani, de én azért szeretem, ha olyanok vesznek körül, akik sokat nevetnek, mert akkor én is úgymond elfelejtem a gondjaimat, és nem érzem mellettük egyáltalán stresszesnek magam
3/8 piriiiiii válasza:
Akkor fura vagy. A nevetés ösztönösen jó dolog. Aki ráérez erre, meg tudja különböztetni az igazán humoros, örömteli, mókás helyzetet a bugyuta baromságoktól. Egy szívből jövő, boldog nevetésnél nincs jobb, s ha ezt valaki nem így látja, ott gondok vannak véleményem szerint. Azért fontos a nevetés, mert a boldogságot mutatja, mégha az csak pillanatnyi is, és tudod, az élet egyetlen igazi célja a boldogság.
4/8 anonim válasza:
Pedig a nevetés fontos. Valahogy feldobja a napomat, meg elfeledteti velem a stresszt.
6/8 Angelik@ válasza:
Nagyon fontos!
Sőt megszépíti az embert, mikor mosolyog. Én nagyon szeretek másokat így látni, nemtől függetlenül. Ne értsétek félre, ennek semmi köze a szexualitáshoz.:D De nagyon sok nőnek gyönyörű mosolya van, egy fiúnak meg nem is mondom...
Rögtön letud venni a lábamról, ha huncut mosolya van:D Igenis fontos tartom, már csak a boldogság hormonok miatt is.
7/8 anonim válasza:
Azért nem szabad túlzásba sem esni. Ha valaki állandóan röhögcsél és vihog meg visít, az minden, csak nem vonzó. Az vonzó, ha valaki vidám, kiegyensúlyozott, mosolyog, szóval ha valakin látszik, hogy boldog.
8/8 A kérdező kommentje:
3-as. Nem azt írtam hogy nem tudok nevetni, csak vannak olyanok akik sokkal többet nevetnek. Meg nem mindent találok humorosnak amit esetleg egy alapból "vidám" ember igen. Jókedvűnek de inkább mosolygósnak tartom magam.
2013. nov. 9. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!