Vannak itt olyanok akiket kinéznek azért mert mások?
Mondjuk máshogy néznek ki ( másmilyen a hajuk , a ruhájuk ) , vagy máshogy viselkednek mint a mai átlag.....
Hogy kezelitek ? Visszaszóltok ha beszólnak nektek , vagy csendben tűritek ?
Én szeretek kitűnni a tömegből, ez viszont azzal jár hogy sokan megbámulnak és a rosszabbul szocializálódott egyedek hangosan meg is szólnak. Ha nyíltan meg akarnak alázni, utánam ordibálnak vagy mutogatnak akkor semmibe veszem a körülöttem lévőket, mert tudom hogy semmit sem fogadnak rosszabbul az emberek mint az elutasítást.
Ha valaki érdeklődésnek akarja álcázni a sértéseit akkor meg ráteszek egy lapáttal hogy lássa, nem fáj.
A legrosszabb amit az ember tehet, hogy kimutatja a sértődöttségét, mert ezt akarják azok látni akik beszólnak.
Visszaordibálni sosem szoktam, az nagyon tahó dolog.
Igen, például én. Az osztályom teljesen máshogy gondolkodik mint én, például: A fiúk folyamatosan a szexről beszélnek, meg arról, hogy-hogyan verték ki...
- Nos, engem ez egy csöppet sem izgat, nem hogy rájuk, de még a szüleimre sem szoktam az ilyeneket elmesélni.
Utána jön a szex, hogy ők hogy milyen pózban csinálnák, meg sorolhatnám...
- Miért beszélnek úgy, mintha csinálták volna már, és lenne benne tapasztalatuk?
Egészen más ember alkotta véleményen vagyok, mint a többség a korosztályomból, ezért MOST kezdtek engem piszkálni, de megelőztem őket azzal, hogy mindegyiket pofon vágtam, és megmondtam nekik, hogy az én nevemet a szájukra ne vegyék.
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!