Mért álmodok mostanában a sexről?
Figyelt kérdés
Mostanában olyanokat álmodom, hogy én és a haverom felhozunk egy csajt hozzánk, majd elővesszük a farkunkat a csajok az ágyon fekszenek odamegyünk hozzájuk és dugjuk őket- Igaz, néha pont akkor ébredek fel, amikor már dugnám be nekik. Volt olyan is, hogy ahogy álmodtam, szó szerint jó érzés volt mikor keltem fel, olya volt mint amikor jól kiverem, és nagyon jó volt. Nem tudom mért álmodok ilyeneket. 12 éves vagyok.2013. nov. 5. 18:44
1/4 anonim válasza:
Mert a fajfenntartás érdekében az emberben termelődnek bizonyos hormonok amik a szexre késztetik. Ezek a hormonok pont a te korodba kezdenek el termelődni, ezért álmodsz ilyeneket. És azért ébredsz fel, mert izgalmi állapotba kerülsz. Az az érzés meg azért van.... keress rá a google-ben az éjszakai magömlésre.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Arról tudok, az orvos mondta a suliban tavaly.
2013. nov. 5. 18:51
3/4 anonim válasza:
Ez mind oké, de miért van ott a haverod? :D
4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom álom volt.
2013. nov. 5. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!