Hogyan lehet leküzdeni a lustaságot?
Fogjuk a fluoridra. Akaratgyengeseget okoz.
hat mos mondjam azt hogy ne hasznalj fogkremet??
Ha ez a munkahelyeden jön ki rajtad, akkor nem szereted a munkád és rossz helyen dolgozol. Ha suli, akkor meg nem lehet hogy nem azt tanulod amit nem szeretsz?
Az otthoni munka más téma, azzal a legtöbb ember így van, viszont muszáj megcsinálni és pont.
ezen már én is agyaltam. a jutalmazás nem jött be, mert zsarolás jellege van.
tehát ha kitalálom, hogy elvégzem egy feladatom akkor ehetek csokit, ez úgy csapódik le, hogy amíg nincs megcsinálva, addig nem, és ezzel még negatívabb meg taszítóbb lesz megcsinálni a feladatot.
vagy ha kész vagyok, átmegyek bnőkhöz, egésznap "elszöszmötölök", hogy elteljen az idő, mert ugye bnőkhöz este 10 kor már nem tudok átmenni, ami azt jelenti, hogy határidőhöz van kötve tehát az idő és nem az elvégzendő feladat függvénye.
próbálkoztam már energiaitallal meg hasonlók, hogy haladjunk, megcsináljuk, túl vagyunk rajta, stb, de maga a feladat meg nem motivál, szóval haladok mindennel, csak nem azzal amivel kellene.
a stressz eddig bejött, de ugye az meg stressz. tehát pl ha x napra le kell adni valamit, vagy akármi, mert különben megszívom, károm lesz belőle, akkor 1 nappal és sajnos nem többel hamarabb, de akkor maximális odafigyeléssel, bedobással, tökéletesen megcsinálom.
szóval várom én is a további ötleteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!