Ti nektek mi a véleméyetek a csupaszív típusú férfiakról?
Kihasználjákot őket és tapasztalataim szerint kevésbé sikeresek önzőbb társaiknál. Ennek ellenére normálisabb nőtársaim érdeklődését azért felkeltik, mert romantikus érzéseket táplálva jó apatítusnak titulálják:)
Persze ezt ilyen egyértelműen nem lehet leírni, a csupaszív férfi vegyülhet sok más tulajdonsággal is:)
Nekem most ilyen a barátom. Furcsa, hogy vannak figyelmes és kedves emberek a világon. Amikor össze jöttünk nagyon sokáig nem mertem bízni benne, mert idegenszerű volt az szeretet hullám amivel felém közeledett és egyszerűen nem tudtam kezelni a dolgot.
Nem mintha bunkó parasztokkal jártam volna eddig, eddig is megvolt a kapcsolataimban a romantika egy minimális formája (virág, apróságok)de most ő valahogy más. Örülök, hogy vannak még ilyen fiúk/férfiak.
Ők azok, akiket a nők állandóan pofára ejtenek.
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!