Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Létezik, hogy valakit más...

Létezik, hogy valakit más "nyomora" éltet?

Figyelt kérdés

Nem egy emberről hallottam már, és így visszagondolva talán volt ilyen osztálytársam, "barátnőm", stb, akit az éltetett, ha a másiknak rossz volt az élete.

Kicsit konkrétabban:

Tegyük fel X nem tudott lefogyni, ezért mindent elkövetett, hogy a barátnője meghízzon, hogy ő mellette soványabbnak tűnjön.

Vagy:

Nem voltak X-nek jó jegyei, ezért úgy akart jobbnak tűnni, hogy a haverjának, barátnőjének keresztbe tett, hogy neki se legyenek jobb jegyei.

Továbbá:

Nem volt sikeres a párkapcsolat terén, ezért a környezetében mindenkinek bekavart, aki boldog volt a párjával.

Meg ehhez hasonlók.

2013. nov. 3. 19:13
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

"És az szerinted nem lehetséges, hogy ez az illető egyszerűen csak egy rendetlen szerencsétlenség, aki mellesleg füllent időnként kicsit,.."

Sajnos nem. Másoktól is hallottam vissza ilyeneket róla.

Volt olyan, hogy valakinek direkt rosszul diktált le telefonszámot, meg hasonlók.

Volt 1-2 ember körülötte aki messzemenően jobb tanuló és pénzesebb volt mint ő, nekik folyamatosan nyalt.

Igen, így utólag tudom, hogy hülye voltam, hogy ennyi ideig hagytam.

2013. nov. 4. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!