Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem késő még elkezdeni? Vagy...

Nem késő még elkezdeni? Vagy már elkaszáltam magam öreg koromra?

Figyelt kérdés

Félek hogy tönkre tettem a jövőmet :S Nem jártam sose sportolni és nem is foglalkoztam magammal nagyon. Gerincferdülésem van és lúdtalpam (mondjuk ezek kiskoromtól, bár utóbbira vettem talpbetétet, és azzal nincs gondom) és félek hogy meg fogja ez magát még bosszulni. :( Már késő elkezdeni tornázni és - ha megerősödött a hátam - sportolni?

Szeretnék tényleg megváltozni és magam mögött hagyni a régi tunya életmódot, de félek hogy 24 évesen már elkéstem ezzel. Nem szeretnék fájdalmak között élni öregen :S Van még esélyem?

2013. nov. 3. 09:30
 1/6 Bandey válasza:
Soha nem késő elkezdeni! Keress fel egy gyógytornászt a hátaddal!
2013. nov. 3. 09:43
 2/6 anonim ***** válasza:

huhh...mintha magamat hallanám.

Nekem is gerincferdülésem van, sajnos az enyémen nem lehet segíteni, de ha lehetne akkor én mindent megtennék, hogy javítsak magamon.

Fizikai munkát nem végezhetek, hamar elfáradok és a testtartásom pffffffff...hányinger visszataszító.

Én mindent megtennék ha lehetne segíteni a gerincemen, meg az életvitelemen, de sajnos már nem lehet.

Későnek nem késő, az a kérdés, hogy mikor kezded el, ne holnaptól, mostantól!!!

21f

2013. nov. 3. 09:58
 3/6 MrPifta ***** válasza:
24 éves még javában fiatal. De még 70 évesen sem késő semmire sem.
2013. nov. 3. 10:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát te tényleg öregnek érezheted magad, ha a 24-et későnek érzed.

Dehogy késő. Pár hónap alatt olyan életmódváltásra képes az ember, hogy el is felejti, hogy előtte punnyadék volt. Kitartás kell hozzá

2013. nov. 3. 13:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Menj el csontkovácshoz a hátaddal, és hajrá! Sosem késő. :)
2013. nov. 17. 10:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Késő? hihi... Nézz utána a neten!

A világ legidősebb maratonfutója 84 évesen húzott először futócipőt, mert ehhez volt kedve. Most 104 éves, az idén még lefutotta a maratont, de úgy döntött, már csak hobbi szinten fog kocogni, mert nem olyan fitt, mint régebben.

Szerinted mekkorát röhögne a kérdéseden?

2013. nov. 17. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!