Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az öregek többsége miért...

Az öregek többsége miért igénytelenedik le?

Figyelt kérdés

Nem értem az embereket. Azt hittem régen hogy a régi generációban élő emberek alapból igénytelenebbek voltak mint a maiak. De rájöttem hogy ez nem igaz.

Azt vettem észre hogy anyám ahogy öregszik egyre igénytelenebb.

Ez abban merül ki nála hogy egyre kevésbé takarít. Kiömlik a kávé a tűzhelyre nem takarítja le. Lefolyik a falra az sem érdekli. Ugyanúgy nem mintha széthasad a tapéta vagy retkes a csempe a falon.

Ez elszomorít engem. Próbálom utána takarítani és rendbe hozi a dolgokat de nem győzöm ,és szeretném azért a saját életem is élni.

És még csak most lesz 55 éves.

Ha így folytatja és én nem csinálom meg helyette a dolgokat mire öreg lesz a hajléktalan szálló hotel granada lesz a házhoz képest.

Miért ilyen némelyik öreg? Meg mitől?

Régen nem volt pedig ilyen.

2013. nov. 2. 17:23
 1/3 Zsurnaliza válasza:
Sok oka lehet, ha valaki ennyi idős korában "elhagyja magát", elhanyagolja az addig kötelességként végzett mindennapi teendőit, úgymond: igénytelenné válik. Lehet hogy magányos. Esetleg valami miatt depresszióba esett, elvesztette az élet motivációját. A hozzátartozónak ki kell derítenie mi az oka ennek a változásnak. Másként nem tud segíteni, és a helyzet csak egyre rosszabbá válik...
2013. nov. 2. 17:42
 2/3 anonim ***** válasza:

hotel granada :DDDD

Tele a tökük az embereknek az élet megpróbáltatásaival. Kinek van kedve takarítani ilyen szar körülmények közepette? Valami ilyesmire gondolhat.

2013. nov. 2. 17:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Gondolj arra hogy ezzel is nevel téged (tisztaságra) még ha nem is tudatosan. Mást sajnos nemigen tehetsz.
2013. nov. 2. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!