Miért viselkednek így a lányok egy része?
Sziasztok! A suliban a legvékonyabb lányok, akikért minden fiú oda van állandóan csak azt mondja hogy jaj de kövér vagyok stb.
És ilyenkor még tükörbe is utálok nézni, mert rajtam van felesleg , nem sok, de ők meg a semmin hisztiznek, és ilyenkor annyira elszégyenlem magam hogy élek egyáltalán.
Szerintetek miért csinálják ezt?
mert alapvetően a lányok buták. szerencsédre te a kívételek közé tartozol.nem fogsz egyedül meghalni ,mert majd az alapvetően ostoba fiúk közül megtalálod a kivételt (aki nem tartja előnyösnek, hogy buborékpapírral kell bécsomagolni hogy el ne törj kettőbe)
;)
Nem feltétlen szándékos nézd el nekik, magaddal foglalkozz, ha te jól érzed magad a saját testedben (legyen piszkafavékony, normális vagy kicsit kerekebb), akkor azt megérzik a többiek és szívesen lesznek veled (a fiúk is!;-)).
Tinédzser korban az énkép alakul, formálódik a testunkkel együtt. Meg kell szokni, el.kell.fogadni. Sajnos a mai "ideálok" (filmek, reklámok...sztárjai) és az elvárások sokszor rossz énképet alakítanak ki a fiatalokban (is). A combosodó (ami egy tök normális és nőies folyamat (persze amíg nem napi több csomag csipsszel éred el;-)) lányok kövérnek tarthatják maguk, amíg nem.fogadják.el a nőiesedő "új" alakjuk. Igen szükségük van a megerősítésre nekik is és normális, ha mondogatják. hogy pl. kövérnek érzi magát. Végül is magukhoz képest ők is "gömbölyödhetnek";-).
Emlékszem 22 éve engem még azért csúfoltak a suliban, mert vékony voltam (ma tuti sikerem lenne ezek szerint??:-)) Aztan amikor magamhoz kepest.kesobb hizni kezdtem (azert 47-ről 55-re hízni, latvanyosabb tud lenni, mint 65-ről 70-re;-)), akkor úgy éreztem hájas lettem! Kiakadtak rám a kicsit teytesebbek, amikor emiatt aggódtam. Pedig valóban magamhoz képest kövér voltam (pl. lett kis uszógumim a hasamnál, a combjaim vaskosabbak lettek, a.fenekem is nőtt), igaz testmozgással a súly maradt, de hasi háj eltűnt...;-)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!