Hogyan legyek nőies?
Kezdjük az elején: Szerinted miben áll a nőiesség? Mikor nőies valaki?
Ha gondolod válaszolj privátban, ott talán kényelmesebben lehet beszélni.
Kedvesség. Ez alatt nem az túlzott előzékenységet értem, vagy a másokat-kiszolgálást, hanem inkább egyfajta finom nyugodtságot, amivel az ember a helyzetet és az embereket kezeli. Ez az a dolog, amit ha őszinte jószívvel tesz valaki, az emberek folyton keresik a társaságát.
Külsőleg pedig: tiszta, ápolt. Szerintem jobb a tiszta-illatú ember, mint a parfümös :D A kopogós cipőnél pedig ezerszer jobb szerintem a "catwalk". Vagyis ha megtanulsz úgy járni, hogy egymás elé teszed a lábaidat, mintha egy kecses macska lennél, aki most megy végig a faágon (nem kell szándékosan kilengetni semmit jobbra-balra - úgy inkább vicces lesz, mint kecses:)). Kb ilyen: http://www.youtube.com/watch?v=pYiqe0KTyTs
de ez már túl sok. Ők biztos leesnének az ágról :D
Énis ebben a cipőben jártam,én voltam a haver, a nagy arc csajszi akivel ellehet hülyéskedni.Belefér a hülyéskedés meg ilyenek,énis változtatni akartam ezen és ugy kezdtem neki ,hogy elkezdtem nőiesen űlni(keresztbe tett lábbal),nem tudom miért de ettől nőiesebbnek éreztem magam,és ez meglátszott a kisugárzásomon,aztán elkezdtem komoly témákról is beszélgetni a srácokkal,sőt nemis muszály komoly téma legyen csak komoly hangsúlyba beszélj.
Tippek: legyél ápolt,tehát ne legyél igénytelen.A kezed nagyon sokat számit,én rágom a körmöm tehát nehéz odafigyeljek rá.A nem túl hosszú köröm vagy akár műköröm sokat dobhat rajta,talán egy kis nude színnel elég kifinomultan néz ki.Arra ügyelj hogy mindig tiszták legyenek a kezeid és hidratáltak.
A másik dolog hogy légy magabiztos,akárhogy is nézel ki,ismerek ducibb lányt akinek sok önbizalma van és élnek-halnak érte a fiuk.A hajad is mindig legyen ápolt,soha ne legyen zsiros vagy korpás vagy akármi.A magassarku is elég nőies tud lenni,nem a 10cm-es sarokra gondolok hanem úgy kb 5cm de a 3cm-es sarok is sokat dob rajta,persze nem mindegy mivel veszed fel.A járásod is sokat számít,ne járkálj úgy hogy dobálod a lábodat,esetlen kifele állnak a lábaid menés közben.(ezzel nekem meg gyűlt a bajom amig bele tanultam).A fiukkal éreztetsd azt hogy nő vagy és bánjanak is úgy veled.Akármilyen jó kapcsolatban vagytok és viccből beszólnak valamiért vagy akármi akkor csak húzd fel rájuk a szemöldököd,vagy mond azt hogy kössz.Hiába nem veszed magadra de így észreveszik hogy nem egy spanjuk vagy akivel mondjuk fingcsatát játszanak hanem egy nő vagy és válogassák meg a szavaikat.
Tudom hogy ez a kérdés már sok éves de ha valaki idetalálni elolvasni a válaszokat,mert hasonló problémával küzd mint te akkor remélem nekik tudok segiteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!