Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan legyek nőies?

Hogyan legyek nőies?

Figyelt kérdés
A nőies gondolkodás csírája sincs meg bennem, mert sosem tartottam magam "versenyképes nőnek". Emiatt inkább egy gyerekes stílust vettem fel, mert ez valamilyen szinten biztonságot adott. Így a fiúk egy része elfogadott havernak, és ezzel már elértem azt, hogy ne csúfoljanak, ne bántsanak. (Ez nem mindig jött össze, voltak, akik inkább piszkáltak) Most már felnőttem, és szeretnék váltani. A testalkatom továbbra is előnytelen, de talán nem csak a szépeknek jár a boldogság. Azt mondják, sokat nyom a latba, ha valaki elfogadja magát és tud nőként élni. Azt nem tudom, hogyan csináljam? Belőlem nagyon hiányzik minden nőkre jellemző tulajdonság. Rövid ideig meg tudom játszani, hogy nem így van, de ez hosszútávon nem segít rajtam.
2013. nov. 2. 14:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kezdjük az elején: Szerinted miben áll a nőiesség? Mikor nőies valaki?

Ha gondolod válaszolj privátban, ott talán kényelmesebben lehet beszélni.

2013. nov. 2. 14:45
 2/5 anonim válasza:
100%
Nekem még mindig gond van a testemmel hiába vagyok 21 alig van mellem és néha férfinek is néznek, pedig hosszú a hajam és egy-két ékszert is szoktam viselni, ha rám jön + még a körmömet is festem, de nem sminkelem magam, mert többször előfordult, hogy a szemem bedagadt és másnapra ki se tudtam nyitni. Engem sokat piszkáltak érte hiába csináltam bármit is, de már beletörődtem. Nem kell mást tenni csak élni és kész, amúgy elég nőies vagyok ha rendben a ciklusom és nem kell mindenféle vackot szedni rá (legalább azzal nem volt soha semmi és arra büszke is vagyok), de legalább nem vagyok elhízott az alkatomnak köszönhetően (erős a vállam és derékkörül sincs úszógumi, mint a női társadalom kb 2/3-ánál).
2013. nov. 2. 14:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő szándékot, inkább itt válaszolok. :) Igazából kissé homályos képem van erről. Egyrészt nagyon tisztelem a céltudatos, kitartó, erős nőket, másrészt a béke szerető, kompromisszumokra hajlandó, szerény nő is egy kellemes kép. Kicsit úgy érzem egymás ellentétei a kettő, és nem igazán találom az egyensúlyt.
2013. nov. 2. 14:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Kedvesség. Ez alatt nem az túlzott előzékenységet értem, vagy a másokat-kiszolgálást, hanem inkább egyfajta finom nyugodtságot, amivel az ember a helyzetet és az embereket kezeli. Ez az a dolog, amit ha őszinte jószívvel tesz valaki, az emberek folyton keresik a társaságát.

Külsőleg pedig: tiszta, ápolt. Szerintem jobb a tiszta-illatú ember, mint a parfümös :D A kopogós cipőnél pedig ezerszer jobb szerintem a "catwalk". Vagyis ha megtanulsz úgy járni, hogy egymás elé teszed a lábaidat, mintha egy kecses macska lennél, aki most megy végig a faágon (nem kell szándékosan kilengetni semmit jobbra-balra - úgy inkább vicces lesz, mint kecses:)). Kb ilyen: http://www.youtube.com/watch?v=pYiqe0KTyTs

de ez már túl sok. Ők biztos leesnének az ágról :D

http://www.youtube.com/watch?v=8x2tG4X0cdc

2013. nov. 2. 15:56
 5/5 anonim válasza:
100%

Énis ebben a cipőben jártam,én voltam a haver, a nagy arc csajszi akivel ellehet hülyéskedni.Belefér a hülyéskedés meg ilyenek,énis változtatni akartam ezen és ugy kezdtem neki ,hogy elkezdtem nőiesen űlni(keresztbe tett lábbal),nem tudom miért de ettől nőiesebbnek éreztem magam,és ez meglátszott a kisugárzásomon,aztán elkezdtem komoly témákról is beszélgetni a srácokkal,sőt nemis muszály komoly téma legyen csak komoly hangsúlyba beszélj.

Tippek: legyél ápolt,tehát ne legyél igénytelen.A kezed nagyon sokat számit,én rágom a körmöm tehát nehéz odafigyeljek rá.A nem túl hosszú köröm vagy akár műköröm sokat dobhat rajta,talán egy kis nude színnel elég kifinomultan néz ki.Arra ügyelj hogy mindig tiszták legyenek a kezeid és hidratáltak.

A másik dolog hogy légy magabiztos,akárhogy is nézel ki,ismerek ducibb lányt akinek sok önbizalma van és élnek-halnak érte a fiuk.A hajad is mindig legyen ápolt,soha ne legyen zsiros vagy korpás vagy akármi.A magassarku is elég nőies tud lenni,nem a 10cm-es sarokra gondolok hanem úgy kb 5cm de a 3cm-es sarok is sokat dob rajta,persze nem mindegy mivel veszed fel.A járásod is sokat számít,ne járkálj úgy hogy dobálod a lábodat,esetlen kifele állnak a lábaid menés közben.(ezzel nekem meg gyűlt a bajom amig bele tanultam).A fiukkal éreztetsd azt hogy nő vagy és bánjanak is úgy veled.Akármilyen jó kapcsolatban vagytok és viccből beszólnak valamiért vagy akármi akkor csak húzd fel rájuk a szemöldököd,vagy mond azt hogy kössz.Hiába nem veszed magadra de így észreveszik hogy nem egy spanjuk vagy akivel mondjuk fingcsatát játszanak hanem egy nő vagy és válogassák meg a szavaikat.

Tudom hogy ez a kérdés már sok éves de ha valaki idetalálni elolvasni a válaszokat,mert hasonló problémával küzd mint te akkor remélem nekik tudok segiteni:)

2021. márc. 24. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!