Szerintetek ez baj? Inkább jó vagy inkább rossz? Titeket zavarna, vagy szimpi lenne?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre magamon, hogy ha valakivel nem beszélgetek csak mondjuk ott ül tőlem 2 méterre és rám néz én meg rá (akár tök véletlenül akár úgy hogy bámult engem én meg épp arra néztem vagy fordítva) akkor nem kapom el a tekintetem, hanem a szemébe nézek egy ideig. Szóval ez jó vagy rossz?
Köszi :)
ui.: nem arra gondolok hogy megbámulok egy fiút vagy ő engem, lehet akár ki egy tanár barátnő...
2013. okt. 31. 20:20
1/2 Angelik@ válasza:
Engem zavar. A buszon is mindig utazik egy öreg faszi aki folyton az arcomba bámul 1 órán keresztül. Nem tudom mire ennyire kíváncsi, de majd összetöröm a szemüvegét ha nem hagyja abba.
2/2 anonim válasza:
Engem is eléggé tud zavarni. Én általában visszabámulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!