Futás közben odaszólogatnak az eltartottak, mit tudnék kezdeni ezzel a helyzettel?
05:18: érdekes, nekem gyerekként eszembe se jutott futóknak vagy akárkinek beszólogatni. Neked talán igen? Ezek nem azért csinálják, mert gyerekek, hanem mert idióták.
Kérdező, azért a fideszt ne keverd össze a cigányokkal.
Itt van egy jó megoldás: [link]
Komolyra fordítva a szót: Kiabáld oda nekik hogy húzzanak a p*csába vagy menjenek oda hozzád és ott mondják. Vagy egyszerűen: "Most gyere ide hülye gyerek! Még egyszer meglátlak anyád se fog megismerni megéretted!!" Ha elég határozott vagy akkor egy életre megneveled őket és eszükbe se fog jutni odamenni.
Tapasztalatból beszélek. Iskolában én is ilyen idiótákkal voltam körülvéve. Beszólogattak meg autókat dobáltak. Aztán ha valaki visszafordult vagy a kocsi megállt akkor elkezdtek könyörögni az életükért és rögtön megbánták minden bűnüket. Szánalmas férgek.
Köszi a válaszokat :)
Sajnos náluk nem számít a határozottság, odafutottam hozzájuk, kérdeztem, hogy mi a bajuk, meg mit pofáznak, olyankor persze jött a "semmit" felelet. Aztán mikor már elég távol járok, na olyankor újra elkezdik.
Sajnos nagyon nehéz eltűrni ezt, az 1-2 oké, "gyerekek", érthető, de mikor a kumma anyádat monológot skandálja 1-2 idióta közülük, na olyankor azért nehéz visszafogni magad. Nagyon durva a helyzet, egyszerűen hozzájuk érni nem lehet, mert van a törvény + a családjuk, akik kb rám gyújtanák a házunkat :S
Úgy érzem, ilyen szituációba csak a tűrés ami lehetséges, hát elég szomorú, hogy mindig nekik van igaza....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!