Victoria. kérdése:
Kinek volt rajtam kivul olasz pasival barmilyen kapcsolata?
Figyelt kérdés
Volt egy olasz pasim de egyszeruen ugy erzem maig se ismertem ki. Annyira mashogy gondolkodnak mint a magyar ferfiak..Lanyok! van akinek még meggyult a baja az olasz kanokkal?:D2013. okt. 30. 22:10
11/19 anonim válasza:
akkor emlékszel rám?
én vagyok az , csak a klubban női harisnya volt rajtam, és miniruha...:)
12/19 anonim válasza:
Mivel éltem külföldön, volt tartós kapcsolatom némettel, angollal is. Semmi gond nem volt, semmi "kulturális különbség". Viszont egyszer megismerkedtem egy olasszal. Nem tartott sokáig. Nem akarok általánosítani, mert nem lehet, de ő, konkrétan, állandóan szépet tett, és totál megbízhatatlan volt. Nem azt mondom, hogy megcsalt, de számítani nem lehetett rá. Késett, mindent "elfelejtett", utána meg térden állva könyörgött, hogy én vagyok élete értelme, stb... Rövid úton kidobtam.
13/19 anonim válasza:
Biztos köze volt a "mi ügyünk" -höz...
14/19 A kérdező kommentje:
igen..ismerős :)
2013. okt. 30. 23:13
15/19 anonim válasza:
nem olvastam el a kommenteket, csak úgy írok , szóval előre bocsi ha olyat írok amit már írtak előttem. Én egy külföldi chat-elős oldalon ismerkedtem meg egy olasz pasival, nagyon nagyon helyes és kedves volt, de ugye ki tudja kiismerni neten keresztül...1,5 évet beszélgettünk, kameráztunk skype-on. Majd egy reggel felmentem skype-ra ( csak úgy mint minden reggel) és közölte hogy ő ma találkozni akar velem... teljesen ledöbbentem. Azt sem tudtam mit szeretne, hol fog aludni( a szüleimmel laktam még. ők is tudták hogy beszélgetünk, dehát milyen beközölni hogy délután jön és itt is alszik) :D na mindegy, kimentem a reptérre elé 6-ra ( 2 óra volt az út kb. Rómában lakott) azon izgultam hogy nem fogjuk megismerni egymást... de megismertük, kitűnt a tömegből annyira helyes volt, elmentünk vacsizni, szegény annyira elveszett itt, olyan édes volt :) bókolt, virágot vett, nagyon kedves volt. bemutattam a szüleimnek,anyunak virágot hozott, apunak bort. furcsa módon nem akadtak ki ( ekkor 20 éves voltam) aznap itt aludt, másnap elmentünk megnézni a várat, a kilátást... ezután volt 1 hét amíg ő Rómában volt,én pedig itt. Utána vissza jött értem, bemutatott a szüleinek, ők is nagyon kedvesek voltak, pont olyanok ahogy elképzeltem a nagy olasz family-t :D vendégszeretőek :) Eldöntöttük hogy együtt akarunk élni, akkor kezdődött a vita hogy ki költözzön hova... végül ő jött, azóta van 2 gyönyörű kislányunk, és mai napig imádjuk egymást :) 24/N
16/19 A kérdező kommentje:
15! Annyira örülök, hogy ezt látom :) ilyenkor mindig visszatér belém a remény :)) és gratulálok a családodhoz !
2013. okt. 31. 15:09
17/19 anonim válasza:
15: Én is gratulálok. Remény mindig van, ugyanis senkit nem lehet csak aszerint értékelni, hogy hol született.
18/19 anonim válasza:
DO you gay xdxdxd nyelvtant szereted látom
19/19 anonim válasza:
Volt. Nem lehetett ra szamitani,kamus volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!