Tudnátok adni pár tanácsot hogy hogyan próbáljak megváltozni?
Figyelt kérdés
A környezetemben senki nem bír elviselni , olyannyira hogy még a családom sem. Nagyon sok rossz tulajdonságom van , igazából szinte csak rossz tulajdonságaim vannak.Egy kis önjellemzés: Hangulatfüggő vagyok ami azt jelent hogy nem tudom mi szerint változik a hangulatom , de képes vagyok arra hogy óránként (de akár még percenként is) váltakozik a kedvem jó és rossz között , Nagyon makacs vagyok főként ezért nem bírnak elviselni , Nem értem a viccet , Igazán még soha sem tudtam beilleszkedni egy közösségbe sem , Eléggé zárkózott és gyanakvó vagyok másokkal (azokkal nem akiket már jól ismerek) , Nem vagyok egy társasági típus , Folyton mindenkit kritizálok meg beszólogatok de ez így jön magától , meg még sok minden ezekhez társítható tulajdonságok. Annyira nem szeretnék ilyen lenni , csak nem tudom hogy mit csináljak magammal hogy meg tudjak változni , hogy mindig jó kedvem legyen az olyan jó lenne. Légyszi ha van ötletetek akkor osszátok meg velem köszi.2013. okt. 30. 15:01
11/12 anonim válasza:
Nekem is ilyenek "tüneteim":D Ne változz meg!Én már megtettem és hát kihasználtak mert tudták hogy meg akarok felelni. Túl közel akartak hozzám kerülni amit már nem tudtam elviselni. De ami a legrosszabb hogy amikor már elegem lett ebből akkor még keményebb lettem másokkal szemben már minden másodpercben változott a hangulatom :D és mindenkit sértegettem és beszóltam nekik. Gyanakvó vagy másokkal szemben én is :) és úgy gondolom hogy ezt inkább elővigyázatosságnak kellene nevezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!