Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt olyan, akinek van...

Van itt olyan, akinek van valamilyen tikje v. tourette szindrómája?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor nektek hogyan befolyásolja az a mindennapjaitokat? Hogyan tudnak elfogadni az ismerősök, barátok, rokonok, munkatársak? Mert nekem is van egy pici kényszerességem, ami talán nem is tik, nem tudom pontosan, csak én inkább kerülöm a szemkontaktust v. néha túl meredten nézek és ezt elég rosszul tolerálják az ismerőseim, még a rokonaim is. Pedig ismerek olyanokat, akiknek tényleg nagyon feltűnő tikjük van, mert erősen grimaszolnak, cuppognak és mégis van feleségük, családjuk és teljes életet tudnak élni ettől függetlenül, és a munkahelyükön is elfogadják őket. Ezzel szemben én nagyon nehezen tudom elfogadtatni magam, vagyis a betegségemet. És már nincs kedvem emberek közé menni, még a rokonokat is kerülöm. Van valakinek itt hasonló problémája?
2013. okt. 30. 10:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Csomó embert ismerek, akiknek van hasonló problémájuk, semmi különleges nincs ebben, de ha zavar, menj el orvoshoz, és ő tud neked segíteni.

Nekem általában nem szoktak sokáig tartani a tikkeléseim.

2013. okt. 30. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!