Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan mondjam meg neki?

Hogyan mondjam meg neki?

Figyelt kérdés
Van egy munkatársam akivel nap mint nap közvetlen közelségben dolgozom, de nagyon büdös. Valószinuleg nem zuhanyzik gyakran vagy nem tudom. A parfüm nem tudom hogy megoldas e lenne mert ha a büdös ruhakra ra fujja akkor még büdösebb lesz :D nem tudom hogyan mondjam meg neki intelligensen vagy mit csinaljak. Olyat irjatok amit komolyan ti igy ugy megtudnatok mondani. Kivancsian varom. Férfiről van szó.
2013. okt. 29. 16:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Milyen büdös, ápolatlan büdös vagy izzadtságszagú?

Haveri körben van egy srác, aki mellett évekig célozgattak a fiúk, hogy "valaki mintha büdös lenne", várták, hogy leesik neki a tantusz, hogy ő az. De nem. A srác mindig visszaartikulált, hogy "rajta van páárfüm, ő nem lehet büdös", ez ment évekig. Aztán egyszer az egyik srác agya elpattant és kiosztotta egy ilyen szokásos párbeszéd után, hogy "nem bírja tovább, de a páárfüm az nem dezodor, ugye tudja.." :) Azóta használ dezodort a srác.

Soha nem akartam még közölni senkivel, hogy büdös, elképzelésem sincs hogy csinálnám. Lehet, hogy nem tudnék egyenes lenni és elsőre célozgatnék én is, hogy valami itt mindig büdös. Persze ebből egyáltalán nem valószínű, hogy leesik neki a célozgatás..

2013. okt. 29. 17:08
 2/3 anonim ***** válasza:
megjátszod magad, pl . áh pont kaptam havertól egy karton ilyen deozodort,én nemtudok vele mit csinálni,gondoltam hozok neked is egyet,baráti gesztus.meg sem kell bántaon őt.
2013. okt. 29. 17:18
 3/3 anonim válasza:

Te:Úristen, érzed ezt a szagot? - kérdezed a büdi emberkétől

Ő (ha érzi): Aha.

Te: Szerinted mi ez?

És innen majd kialakul, és talán érti a célzást.

VAGY

Te:Úristen, érzed ezt a szagot? - kérdezed a büdi emberkétől

Ő (ha nem érzi): Nem.

Te: Pedig tényleg iszonyú. - elmész a közeléből, mondjuk ki a szobából és megszólalsz. - Na, itt már nincs büdös, úgyhogy nyissuk ki az ablakot.

Amúgy a szituáció elég vicces, úgyhogy ennél jobb megoldást nem tudok.:D

2013. okt. 29. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!