Megítélnél egy embert a cipője alapján?
Figyelt kérdés
A ruházata szép rendezett. megítélnél valakit cipő alapján? (tegyük fel, hogy nem egy 20 cms magassarkú vagy egyebek)2013. okt. 28. 20:19
1/11 anonim válasza:
Tiszta Fényezett, akkor oké...Sportcipőnél tisztaság
2/11 anonim válasza:
Nem ítélek meg egy embert sem sem a cipője sem a ruhája után.
3/11 anonim válasza:
Ha ciki, ha nem, nekem mindig a cipő a legutolsó, eszembe se jut sokszor, ha a férjem nem pucolná, akkor megenné a kosz... úgyhogy ha vki ez alapján ítélne meg, akkor nagyon rosszul járnék...
Emiatt én se ítélnék meg senkit a cipő alapján.
4/11 anonim válasza:
A lehető legfelszínesebb dolog lenne.
Még a teljes ruházata alapján is legfeljebb csak tippelhetsz a személyiségére, de egy cipő alapján megítélni. Hát nem. Majd ha megismertem, akkor mondok róla véleményt.
Tudod, láttam én már ugyanolyan cipőben kedves, odaadó, aranyos lányt, meg elviselhetetlen aljas hárpiát is.
5/11 A kérdező kommentje:
Csak azért, mert le olcsó k**váztak, mert szegecses a cipőm:( pedig rám aztán pont ez nem mondható, barátom se volt még, sose teszem ki semmim. tényleg kultúráltan, ízlésesen, elegánsan öltözködöm,cipőim, ruháim mindig tiszták.
2013. okt. 28. 20:44
6/11 anonim válasza:
Irigy, buta emberek lehettek, ne foglalkozz vele. Tele a világ rosszindulattal sajnos, meg fogod látni... nagyon fiatal vagy még, igaz?
7/11 anonim válasza:
Szard le az ilyeneket magasról. :))
8/11 A kérdező kommentje:
Igen eléggé, 14 éves vagyok és lek**váztak, mert egy 4 cms sarkú, szegecses bokacsizmát vettem:( Pedig én nagyon nem olyan vagyok:(
2013. okt. 28. 20:52
9/11 Angelik@ válasza:
Megítélni, elítélni nem. Viszont nagyon sok dolgot elárul az emberről.
10/11 anonim válasza:
Hát csak akkor ha valakinek kulás/hányásos a cipője abból tudom hogy egy alkoholista, igénytelen alak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!