Bunkóság valakinek a telefonjában megnézni a képet megkérdezés nélkül nem?
Figyelt kérdés
Mikor valaki oda adja a telefonját, hogy fogja meg az ember, vagy mutat 1 adott képet, és az ember elkezdi megnéni a többi képét az elég oltári bunkóság nemde?2013. okt. 27. 16:11
2/10 anonim válasza:
Illetlenségnek mondanám. A bunkóság túl erős szó ide.
3/10 anonim válasza:
Szerintem a bunkóság nem enyhe szó ide, mert tényleg az... lehetnek benne személyes, másokra nem tartozó képek, dolgok is a telefonba.
4/10 anonim válasza:
Hát nem illik, az biztos.
Más kérdés, én nem adnám oda, ha a nézegető számomra kellemetlen képekre bukkanhatna.
Hála az androidos telóknak és a zárómintának, asztalon hagyott telókba nem tudnak belenézni kollégák, családtagok.
6/10 anonim válasza:
Ha egy képet mutat és tovább pörgetem/lapozom akkor nem annyira,hiszen ő adta ide,bár engedélyt kérni illendő.De ha csak úgy hogy fogjam meg és én belépek majd elkezdem a képeket nézni az már az!!
Mondjuk az ismerőseim 70%-a jelszóval védi a telefonját,szóval csak úgy nem tudnék belépni,de ha betudnék se nézném meg engedély nélkül.Nem vagyok olyan,hogy turkájunk mindenkinek a személyes dolgaiba,illetlenség.
7/10 anonim válasza:
Jó, mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy kétoldalú a dolog, és mondjuk a privátabb fotókat illik leszedni róla. Főleg hogy elég elhagyni a telefont, és az SD kártyáról bármit leszednek.s.
8/10 anonim válasza:
Én nekem a haverjaim rendszeresen csinálják, de nem zavar mert nem tárolok rajta olyan dolgokat. Igazából nekem is van zárkombináció a telefonomon, de az összes ismerősöm tudja, mert csak arra van hogy a zsebemből ne telefonáljon (volt már rá egy csomó példa). Alapvetően szerintem eléggé bunkóság. Én is mindig megkérdezem hogy egyáltalán az időt megnézhetem-e, nem hogy a képeket.
9/10 anonim válasza:
Mi még a családban sem nyúlunk egymás telefonjához, számítógépéhez.
10/10 anonim válasza:
Relatív mint minden.
Neveltetés, mentális egészségi állapot, stb. kérdése az egész. Tehát emberfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!