A kínaiak embrióból készült levest esznek. Mi a véleményetek erről?
Mert az idióta kínaiakról bármit el tudok képzelni...
Egyébként persze, én is rámondanám hogy kitaláció, de a képek elég élethűnek tűntek, sőt, mondom, ezekről bármit tudnék feltételezni...
Kutyaevészet, stb... Pandákat tartanak a tűző napon ketrecekben, és folyamatosan vágdossák őket, azt hiszem az epéjükből csinálnak gyógyszert.... Gratulálok (Y)
kedves kérdező, voltál már Kínában? nem hinném. látatlanul ítélsz, miközben azt sem tudod, hogy miről beszélsz/írsz. én voltam már Kínában, és egyáltalán nem idióták. Nem mellékesen megjegyezném,hogy ha nem lennének azok az általad idiótának vélt kínaiak, alig lennének használati tárgyaid, ruháid. Ugyanis nehogy azt hidd, hogy a márkás dolgokat nem Kínában gyártják. tudom, nem erről szól a kérdés, de egyszerűen nem tudom szó nélkül nézni, hogy általánosítasz, és leidiótázol kb 1,351 milliárd embert.
hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem teljesen egyértelmű, hogy kamu a cikk.
Mielőtt minden f*ságot elhisztek, használjátok az agyatokat is...
Az a baj, hogy kína régen messzi elérhetetlen távolságra lévő térség volt, ma meg az ismeretlenség miatt gyakran előítéletesek az emberek, negatív értelemben ehhez hasonló baromságokat felhozva.
Vagy átesnek a ló túloldalára, és (főleg animések) a világ legokosabb embereinek tartják pl a japánokat, míg japánt a tökéletes országnak. (mondjuk magyarországnál mindenképp jobb mivel nyugati szint, koreával-tajvannal-szingapúrral-thaiföldel-kína tengerparti részével együtt)
De a lényeg az hogy szélsőséges gondolkodás a kelet-ázsiaiakról mint pozitív mind negatív értelemben baromság, ugyanolyan emberek mint mi, tudnak jól menő országot csinálni ahol nem pusztított kommunizmus (pont mint mi), néhány tulajdonságukban általánosan rosszabbak, másban jobbak mint mi, sok szokásuk más, de nem kell baromságokat terjeszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!