Mért van az, hogy bármilyen kis apró szívességet kértek az emberek tojnak a fejemre? Mért nem működik már az oda vissza adok-kapok rendszer?
Figyelt kérdés
2013. okt. 26. 16:24
1/3 anonim válasza:
ez mindig így szokott lenni
kérni azt nagyon szépen tudnak, azzal nincs baj
adni már annyira nem szeretnek
ilyen az ember, kissé önző
2/3 anonim válasza:
Én azt tapasztaltam, hogy még barátságot se tudok kialakitani, csak érdekbarátságot..és a szivességet is akkor teljesitik, ha valami érdekük fűzödik hozzá..
3/3 anonim válasza:
Igen, nagyon szomorú, hogy ilyen világban élünk egyre inkább. Szerintem egyre jobban hiányzik a metafizikus kapcsolat, érintkezés más emberekkel: közénk állnak a mobiltelefonok és az internet, ezekből mindkettő egyre spionabb is.
Mindezek ellenére azért igyekszek megtartani emberi mivoltomat és bizony megjegyzik, ha segítőkész vagyok és jó érzés az embereknek, ez nekem is jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!