Szerintetek sok olyan ember van, aki szeret szenvedni?
Figyelt kérdés
Úgy értem például, hogy tudat alatt nem is akarja, hogy összejöjjenek neki a dolgok, mert akkor nem tudná sajnáltatni magát, és sírni, hogy neki milyen rossz.2013. okt. 24. 19:59
1/3 anonim válasza:
Sok hétköznapi ember tunyább és pudingabb stílusú, mint anno a 90-es évek előtt (bocsánat, ha ezt hozom fel). Mindez egy kicsit nyugatról jön. A siránkozás pedig jó nagy színészkedés, semmi más, mindenféle téren.
3/3 anonim válasza:
mennyi erős lelkületű ember van színészkedés hmm inkább az aki tagadja ,hogy gyenge a kivagyiság az meg egoizmusra mutat na melyik a jobb??Azért felhívnám a figyelmét néhány embernek arra hogy,az élet rohadt igazságtalan,és mi több rohadt nehéz tud lenni...nem mindenkinek osztott kíméletes sorsot,és ha beismerem hogy gyenge vagyok attól nem leszek mártír,mi több erősebb ettől csak elismerem nem megy,de persze ebbe az országban ahol mindenki nagy ívbe tesz a másik gondjára bajára,nem vártam más válaszokat...nem mindenki gazdag családból jött ahol apuci alá tolja a kocsikat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!