Miert neznek le egybol?
Figyelt kérdés
Nem ertem... 14 eves vagyok. 4-5-os tanulo vagyok es folyamatosan kuzdok h csak 5os legyek. Hatosztalyos gimnaziumban tanulok.Mindent megteszek a jovomert. Nem sminkelek (maximum NEHA lefedem a borhibaimat, SEMMI MAS) dohanyozni nem dohanyzok (meg ki se probaltam) inni nem iszok bulizni nem bulizok(sulibuli maximum) baratom meg nem volt.
Most ezek utan felvettem egy ruhat szinhazba(!) ami kicsitt mely kivagasu volt(ne ugy kepzeljetek el h a mellem volt kint hanem a mellkasom egy kicsit jobban kilatszott mint szokott) es egy 2 cmes magassarkut.(mert a sima szetesik a labamon egy het alatt)
ES MARIS ELITELTEK... lenezo pillantasok,bamulasok
..
miert? mit tettem rosszul?valtoztassak vagy hagyjam?
2013. okt. 24. 19:52
1/3 anonim válasza:
Meglepődtek....és persze full irigyek voltak :) ilyenkor mosolyogj mindenkire és szard le őket ;)
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy:)
koszonom a valaszt
2013. okt. 24. 20:05
3/3 anonim válasza:
Biztos, hogy lenézően néztek rád? Simán lehet, hogy csak tetszettél nekik, ill. ha ismerősök néztek meg jobban, akkor lehet, hogy csak meglepődtek, mert eddig máshoz voltak szokva. Szerintem se csinálj belőle ügyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!