Az ételmiséghez tartozó emberek milyen oldalakat szoktak böngészni?
Én nemrégiben regisztráltam a moly.hu című könyves honlapra, mert szavahihető ismerőseimről jókat hallottam róla, de nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeimet, közel sem tartom olyan színvonalas oldalnak, amilyenre számítottam.
Néha időtöltés gyanánt felnézek továbbá ide, és Facebookom is van, pár naponta megnézem, jött-e valami fontosabb üzenet ("lógni" nem szoktam rajta). Ezenkívül e-mail, nosalty a receptek miatt, időnként port.hu a tévéműsor miatt.
"feleslegesen fárasztassz ha nem ez volt a kérdés"
Pedig megválaszoltam a kérdésedet, az értelmiségi a saját ízlése szerinti oldalakat néz, ezért nincs két értelmiségi, aki pont ugyanazokat nézi.
Kedves kérdező, én is azt írtam neked, mint a 76%-os... csak én egy másik ember vagyok, látod, hogy eltér a százalékunk, nekem 78 egyelőre... ... ... Legalább ebből megállapíthatnád, hogy minimum 2 külön ember írogat neked...
Szóval nem egy ember fáraszt, mikor "a te kérdésed nem ez volt", hanem többen próbálunk rávilágítani arra, hogy a kérdésed önmagában értelmetlen...
Igazán sajnálatos, hogy még az se esett le, hogy több ember írogat neked, és nem "egy fáraszt a hülyeségeivel", most erre mit lehet mondani...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!