Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van akit ugyanúgy zavar a...

Van akit ugyanúgy zavar a tuningolt autók és a motorok hangos burrogtatása az utcán, mint engem? Hol és hogyan lehet panaszt tenni hivatalos szerveknél ez ügyben? Úgy tudom, hogy illegális.

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, hogy az utóbbi 1-2 évben nagyon megnőtt ezeknek a száma.

28 éves vagyok, szellemi munkát végzek, nem vagyok zsörtölődő, de amikor már a lakás ablakai rezegnek a burrogtatástól és túráztatástól, az már sok.

2013. okt. 24. 13:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
engem is rohadtul zavar! fel tudnám rúgni az ilyeneket...
2013. okt. 26. 11:27
 12/14 anonim ***** válasza:
ez az schbandika nagyon vicces gyerek, a privát üzeneteivel,talán irigy,mert neki nincs mit burrogtatni?
2013. okt. 27. 12:51
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Látom hogy el vagytok tèvedve

Semmi autó szeretet nincs bennetek ? Több ezer kis alkatrèsz eggyüttes mozgása azèrt van hogy te kènyelmesen utazgass tèlben..fagyban..esőben nemes gèpezet az autó sokan csak ki használják semmi èrzelem nèlkül semmi megbecsülès nèlkül mintha a világ legtermèszetesebb dolga volna sztm ami a legnagyobb szolgálatot tesz szemèlyre szabottan azt illik meg becsülni ès fontosak közè sorolni :) :)

Èn egy tuningolt motort el tudnèk hallgatni egèsz nap mikor a turbó kis finoman fütyül ès èrezni hogy van erő

Nem állítom hogy a kipufugó hang nem lenne zavaró utaztam már hosszabb távon

ilyennel ès hát nem aza elnöki utas szállító èrzès fogott el

De ezeknek az autóknak nem is kell ezt nyújtaniuk többnyire az a mèrvadó hogy gyorsak erősek legyenek

Ès itt most nem a 2000Ft os lègterelős ladára gondolok vagy egy kèmènycső van a kipufugóra heggesztve autókra gondolok nem ezekről van szó de ez egy èlet èrzès egy èlet vitel hogy konkrètan minden meg spórolt pènzed az autódra megyen nem hájpolom túl..az a lènyeg hogy ezt imádni lehet vagy utálni van közèp út..amin èn is járok de azon szinte senkise jár

2016. jún. 8. 09:52
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Fú, nekem is van egy ilyen szomszédom, fiatal kis csíra, van 2 haverja akikkel fel-alá brunnyognak naphosszat az utcánkban (itt laknak ők is sajnos). Egyszer szóltam, hogy legyenek olyan kedvesek nem itt furikázni mert itt családok élnek, dolgozó emberek nekünk nyugi kell, itt van a sportpálya 2 percre, rengetegfelé mehetnének (tényleg nem tudom mi a buli nekik egy 50 méteres kis utcában körözni?). Persze nem hagyták abba, ma ordítottam oda dühömben, hogy felyezzék már be, erre csend lett :D Ha nem lesz, megyek a szülőkhöz, ha az sem sikeróül, rendőrség.
2016. jún. 14. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!