Tudom, hogy a nemzeti dohánybolt már lerágott csont de erről mit gondoltok?
17 éves vagyok, hétfőn már 18! :D Ma rengetegett gyalogoltunk barátnőmmel és bementünk egy dohányboltba, mert csak az volt nyitva és szörnyen szomjasok voltunk, gondoltuk kivételesen egy üdítőt vehetünk, hisz még egy presszó se volt nyitva. Már az ajtóban az eladó nagyon ellenszenves módon kitessékelt minket, hiába mondtuk, hogy csak innivalót szeretnék.Mondtuk, hogy az ajtóba kifizetjük csak akkor hozza oda.Erre elkezdett ordibálni, hogy tünjünk ki, mert rendőrt hív.Próba szerűen bementünk még kettőbe és onnan is kizavartak bár, a harmadik helyen az ajtós módszerrel kiszolgált a csávó de Ő is húzta a száját.
Értjük mi, hogy ez a törvény de szerintem ez a hangnem túlzás.Főleg, hogy míg 3 dohánybolt volt nyitva a környéken, bolt egy sem.
Ez az egész dohánybolt dolog pont arra nem jó, amire kitalálták. Ettől nem fognak kevesebben dohányzás okozta betegségekben meghalni.
A fiatalkorúakat kiszolgáló boltokat csúnyán megbüntetik, be is zárathatják, akár végleg is. Ezért idegesek, mérgesek.
Ez van.
A pár napot értem, de hát a jog az csak fix számokkal tud dolgozni. Három nap az három nap. Semmi lényeges nem fog változni hétfőig, hétfőn. Az meg hogy fejben és lélekben ki felnőtt, egészen más kérdés.
én úgy tudom hogy 18 év alatt be lehet menni a dohányboltba sőt vásárolni is lehet csak nem dohány terméket és amíg ti bent vagyok addig nem lehet senkit kiszolgálni cigivel vagyis üdítőt lehet venni csak cigit nem legalább is én így tudom
bár megértem a boltosokat is mert pl ti bent vagytok jön egy ellenőrzés és van nálatok egy bontatlan cigi isten nem mondja meg ,hogy ti nem ott vettétek
Utólsónak köszönöm. :)
Igen, pont ahogy írtad kedves 23 éves válaszoló: beléptünk, tettünk két lépést a pult fele és már kérte a személyit.
Nem cigizünk, mondtuk is. De azt még megértem, hogy nem engedbe de nincs annyi emberség manapság az emberekbe, hogy oda hozz egy colát az ajtóhoz, amikor -nem biztos, hogy tudta magától de mondtuk- nincs nyitva semmi ahol vehetnénk?!
Nem egy angyal vagyok de én személy szerint ebbe a max. 2percbe nem haltam volna bele, főleg ha egy vásárló sincs bent.
De nem számít.. tudomásul vesszük, hogy igaza van, így helyes de az biztos, hogy ebbe az életbe nem megyek be többet egy dohányboltba se, még ha szomjan halok se :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!