Felnőttként már gáz rollerezni ugye?
Én 5 éve ugyanezt csináltam 23 évesen. Igaz nekem benzines rollerem volt, egy kis babetta motor volt ráerősítve, plusz a roller egyedileg lett csinálva aminek nagy részét én magam építettem, plusz 3 kerekű volt. Igaz hogy az utcán csak lábbal hajtottam, mert nem akartam belőle bajt, de amint kiértem a mezőre egyből indítás és gázt adtam neki. Szépen ment, senki nem szólt érte, terepen meg egy kis aszfaltos úton simán végigszaladtam vele és közbe tudtam is figyelni a tájat. Meg sokszor volt hogy azzal mentem el gesztenyét meg makkot szedni mert az akkori barátnőm gyűjtötte mert elég kreatív dolgokat szokott csinálni ilyenekből, és amikor ő nem ért rá akkor rápattantam a rolira és elmentem egy táskányit összeszedtem és hazamentem.
Kár hogy már nincs meg, a járgány, pedig szerettem, de itt a nagyvárosban már nem nagyon használnám és még tolva is elég sok idő meg energia mire kitolom a város széléig, itt meg annyira nem merem megkockáztatni sem mert kitudja kik kötnek belém a hatóságiak közül. Ott falun meg senki nem csinált belőle gondot, a rendőr is mondta ott hogy lakott területen belül ne nagyon használjam és kint a falu szélén is lehetőleg földes úton vagy nagyon elhagyatott útszakaszon használjam.
Sajnálom hogy otthon kellett hagyjam, igaz 3 éve még megvolt de szét kellett szednem mert anyámék is felköltöztek ide, igaz családi házba de kicsi volt a hely és nemtudták volna hova tenni én meg a panelba sehova nem tudtam volna tenni, mert a kamránk igaz tágas volt meg egyedül az enyém még most is de a fa miatt nem fér el.
Ez van sajnos.
Bár nem tudom hogy a sima lábal hajthatós rolit mennyire nézik le de szerintem egy próbát megér. Ha valaki szóvá teszi, mondd azt hogy valamelyik rokonodé lesz csak te kipróbálod.
Ja. Nyugaton öltönyös faszik szaladgálnak vele, negyven körül is, minden probléma nélkül.
Amúgy a görkori is jó, próbáltad már? :)
Inkább csak fura.
De nem gáz. 23 évesen meg azért nem vagy annyira öreg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!