Férfiak! (? ) Igaz, hogy a férfiak 80%-a nem szereti a határozott nőket? Ha így igaz, akkor miért?
Definiáld mi az hogy "határozott".
A 80% az honnan jön, ki/mikor/hol csinálta statisztikát?
az attól függ milyen helyzetben.
mert ha pl árulom a kocsim,jön a határozott női vevő mondjuk,akkor nekem az tuti jó,hogy 10 perc alatt felméri és eldönti,hogy kell-e neki vagy nem.
nem rabolja az időmet,meg nem kezd el nyafogni,bizonytalankodni.
párkapcsolatban meg alapból nem viselem el,ha folyamatosan el akarja venni tőlem a kontrollt.
de volt több határozott barátnőm és pont az volt bennük a legjobb,hogy nem kellett őket folyamatosan istápolni és egyáltalán nem akartak irányítani engem,vagy drasztikusan megváltoztatni,uh végeredményeben nincsen gond velük ha tényleg ilyenek és nem csak szerep.
Én konkrétan iszonyodom az ilyen típusú nőktől, egy nőt az különbözteti meg a férfitól, hogy nő. :)
És minél közelebb van egy férfi stílusához, életmódjához, annál nem nőiesebb.
A férfiak szeretik megvédeni azt, akit szeretnek, szeretik, ha felnéznek rájuk a férfias tulajdonságukért, stb...folytassam?
Ezek teljesen közhely dolgok, nem nagyon van rajta mit magyarázni.
Mert nem jönnek be az ilyen nők, és kész.
A határozottsággal semmi baj.
Viszont sokan a kompromisszumképtelen, követelőző, túlzottan is tárgyilagos embereket is "határozott"-nak mondják. Ezek pedig eléggé negatív jellemvonások.
Sok embernek fogalomzavara van a határozottsággal kapcsolatban.A határozottság az nem= a másikon való uralkodással,és a másokon való uralkodással.A határozott nő
tudja mit akar,és tudja,hogy amit csinál azt jól csinálja.Elismeri,ha hibázik,és nincs igaza.Ki tud állni magáért.Ha nagyon határozatlan,akkor a gyerekét sem tudja megvédeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!